RECONSTRUCTIE. Kan wandelaar met koptelefoon raadsel van drievoudige moord in Kessel-Lo helpen oplossen?

Wie is de jongeman met zwarte koptelefoon, gespot op een boogscheut van de drievoudige moord in Kessel-Lo tijdens de nacht van 10 op 11 juni 2022? De man – met tattoo op de rechteronderarm – stapte vlak na de feiten in opmerkelijke tred op een verlaten bosweg. De politie is op zoek naar hem en hoopt zo op een doorbraak in het stilaan slopend onderzoek, waar de enige hoofdverdachte alle betrokkenheid ontkent. 

Meer krantenkoppen in België

Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning”

De gemeenteraad van Deerlijk zette unaniem het licht op groen voor het masterplan dat tot een herwaardering van het Gaverdomein moet leiden. “We willen het domein nog meer uitspelen als bruisende recreatieve belevingsplek”, verduidelijkt bevoegd schepen Bert Schelfhout.
The post Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Beloega’s Plombir en Miranda, die gered werden uit belegerde Charkiv, maken het goed in grootste aquarium van Europa

Beloegadolfijnen Plombir (15) en Miranda (14) zwemmen rond in hun nieuwe thuis in Valencia, Spanje. Geen evidentie, want enkele weken geleden zaten ze nog in Charkiv, Oekraïne, waar Russische bommen en raketten insloegen tot op een paar honderd meter van hun verblijf. Een internationaal team vervoerde hen toen naar het grootste aquarium van Europa: L’Oceanogràfic. De twee witte dolfijnen maken

Lees meer »

“Probeer een eerlijke sprinter te zijn en wil andere renners niet hinderen”: Jasper Philipsen reageert voor het eerst op “onverwachte” declassering

Jasper Philipsen liet dan toch nog van zich horen na zijn tweede plek en latere declassering in de zesde Touretappe. “Ik ben ontgoocheld door de onverwachte declassering”, zegt hij in een statement. De sprinter van Alpecin-Deceuninck was na afloop bijzonder kwaad. Philipsen vloekte er op de ploegbus op los, zijn vriendin Melanie moest hem daar zelfs gaan kalmeren.

Lees meer »

Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op

Op 8 en 9 juni organiseerde Fred Verhaeghe de vijfde editie van de Hello Fred boekettenactie in Waregem. Met de opbrengst ervan wil hij onderzoek naar neurologische ziekten helpen financieren.
The post Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Neemt Cristiano Ronaldo met negatieve primeur afscheid bij Portugal? “Hij weet dat het er waarschijnlijk voor hem opzit”

Hij troostte Pepe, maar zat zelf in zak en as. Cristiano Ronaldo (39) heeft z’n laatste minuut op een EK gespeeld, misschien wel z’n laatste minuut als international. Dat laatste is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat EURO 2024 is uitgedraaid op een teleurstelling voor de Portugese vedette. Het leverde hem ook een (negatieve) primeur op.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Tinne Terneven woont met haar gezin in Toscane: “Ik maak me niet meer druk in kleine dingen, net als een echte Italiaanse”

Op haar 19de trok Tinne Terneven (45) vanuit Schilde naar Italië om vrijwilligerswerk te doen, vandaag organiseert ze in hartje Toscane wandelvakanties en trektochten met ezels. Een klein toeval, want na de geboorte van haar kinderen moest ze haar glamoureuze carrière in de mode opbergen. “Moeders liever aan de haard, zo gaat dat in Italië. Maar dit is ook het

Lees meer »

Biden volhardt in campagnestrijd, ondanks rijzende twijfels: “Ik doe mee aan deze race en niemand zal me wegduwen”

Joe Biden bevestigt dat hij kandidaat blijft om zichzelf op te volgens als president van de Verenigde Staten. Dat heeft Biden gezegd in een videovergadering. Sinds het dramatische debat tegen uitdager Donald Trump rijzen er ook binnen zijn eigen partij steeds grotere twijfels over de kandidatuur van de 81-jarige Biden voor de presidentsverkiezingen in het najaar.

Lees meer »