“Ongelofelijk. En dat in zijn eerste finale”: Jannik Sinner (22) wint na twee sets achter Australian Open

Twee sets lang was Jannik Sinner een schim van zichzelf in zijn allereerste grandslamfinale. Maar net op tijd, na twee keer 3-6, schakelde het Italiaanse toptalent (22) in hogere versnelling. Zowel in set drie als vier zorgde hij bij 5-4 voor de break, om in de beslissende set door te stomen richting 6-3. De ‘Carota Boys’, de fans van Sinner, uit de bol. Medvedev blijft met lege handen achter. Opnieuw. 

Meer krantenkoppen in België

281 doden en 1,6 miljard dollar schade na doortocht van tyfoon Yagi in Vietnam

Een week na de doortocht van Yagi in Vietnam is het duidelijk dat de tyfoon een hoge menselijke en materiële tol heeft geëist. De dodentol is er opgelopen tot 281 slachtoffers. Nog eens 67 mensen zijn vermist geraakt en meer dan 1.900 mensen zijn gewond geraakt, meldt de Vietnam Disaster and Dyke Management Authority zondag. Volgens eerste schattingen door de

Lees meer »

Nibies wint Goud op de Belgium Chocolate Awards: “Klanten zijn een bron van inspiratie”

Gisteren werd Nibies bekroond met de gouden award in de categorie ‘Chocolate Business Gift’ tijdens de prestigieuze Belgium Chocolate Awards. Nibies viel in 2022 al in de prijzen met een bronzen award in de categorie ‘Chocolate Concept’. Dit is opnieuw een erkenning voor de unieke stijl die deze Harelbeekse chocolaterie hanteert.
The post Nibies wint Goud op de Belgium

Lees meer »

Winnaars fotozoektocht ontvangen prijzen tijdens Buurtreceptie op de Bosmolens

Zondag 15 september was er aan buurthuis Molenwiek op de Bosmolens de jaarlijkse receptie van het Buurtcomité. Al even traditiegetrouw werd er ook een praktische schiftingsvraag georganiseerd, die mee de winnaar van de fotozoektocht moest aanduiden.
The post Winnaars fotozoektocht ontvangen prijzen tijdens Buurtreceptie op de Bosmolens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie maakt de beste balletjes in tomatensaus? Stad Roeselare en Piet Huysentruyt op zoek naar de Smaakmaker #VANRSL

Van vrijdag 1 tot en met zondag 10 november staat Roeselare, de hoofdstad van de Vallei van de Voeding, volledig in het teken van de Week van de Smaak. Gedurende tien dagen kunnen inwoners en bezoekers zich laten onderdompelen in een programma boordevol smakelijke activiteiten, georganiseerd door de Stad Roeselare in samenwerking met diverse partners. Van exclusieve workshops en proeverijen

Lees meer »