LIVEBLOG ATLÉTICO-VALENCIA (21u). Vermeeren begint in eerste wedstrijd op de bank, net als Witsel

Atlético Madrid en Valencia nemen het tegen elkaar op. Maakt Arthur Vermeeren zijn debuut? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

De middeleeuwen in Oosthof

Het tweede Middeleeuws Festival op zaterdag 13 en zondag 14 juli brengt maar liefst 700 deelnemers en ruim 50 internationale handelaars naar Snellegem en het Oosthof. Zelfs de Rode Ridder zal er een weekendje vertoeven.
The post De middeleeuwen in Oosthof appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minderjarige joyriders van 13, 15 en 16 jaar oud crashen op parking van Makro in Deurne, zwaargewonde jongen ondertussen buiten levensgevaar

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar, maar dat is nu geweken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

KIJK. Geïrriteerde De Bruyne struikelt over ‘stupid question’, en steunt nadien Tedesco: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik hoop het Overbekeplein wat leven in te blazen”

Sinds Sinksen opende Elise Van Hoecke (29) haar eerste fysieke winkel onder de naam ‘studio wink’. Je vindt er kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers. “Zo breng je niet alleen extra inspiratie en kleur in huis, maar steun je ook (startende) creatievelingen.”
The post Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »