KIJK. Sam Heughan en Eleanor Tomlinson glunderen bij hun ster op Walk of Fame: “Fantástisch om terug in Oostende te zijn”

Internationale topacteurs Sam Heughan en Eleanor Tomlinson mochten zondagnamiddag hun ster op de zeedijk van Oostende inhuldigen. Zondagavond stellen ze, samen met regisseur Dries Vos, de eerste twee afleveringen van hun psychologische dramaserie ‘The Couple Next Door’ voor in het Kursaal. Die reeks werd deels opgenomen in de badstad. Maar liefst 1.500 fans en toeschouwers waren aanwezig om de sterlegging mee te maken. Sam Heughan keek zich intussen de ogen uit. “Dit is ongelooflijk!” 

Meer krantenkoppen in België

Dader steekpartij Tielt mogelijk naar hof van assisen

Een man van 22 blijft twee maanden langer in de cel voor de moord op een man van 32 uit Tielt. Dat heeft de raadkamer beslist. 3 jaar geleden stak de twintiger de Tieltenaar dood op straat. Hij kende het slachtoffer niet en heeft tot nu toe ook nog nooit gezegd waarom hij de man doodstak.

Lees meer »

“Hij heeft me als kind wreed behandeld”: trans dochter rekent af met Elon Musk na zijn kwetsende wokevirus-uitspraak

“Elon Musk was een afwezige vader. Hij heeft me als kind wreed behandeld omdat ik queer en vrouwelijk ben.” Vivian Jenna Wilson (20) rekent in een telefonisch interview met NBC News af met de Tesla-topman, nadat hij haar enkele dagen eerder zelf zwaar gekwetst had. Zo bleef hij constant verwijzen naar zijn trans dochter met haar mannelijke geboortenaam. “Ik ben

Lees meer »

Luxevilla als belegging trekt Duitse miljoenen naar onze kust: “Enkelen zijn bereid om meer op tafel te leggen, voor nóg exclusievere panden”

Kapitaalkrachtige Duitsers steken hun miljoenen niet alleen in superjachten aan de Côte d’Azur, maar steeds vaker ook in exclusieve woningen aan de Belgisch-Nederlandse kust. De voorbije jaren is het aandeel Duitse kopers er opvallend toegenomen, vooral in één heel specifieke regio. En dat mag gerust wat kosten: “Kopers gaan almaar meer op zoek naar de meest exclusieve panden van boven

Lees meer »

KVP Gits wil gooi doen naar een eindrondeticket

KVP Gits trainde onlangs voor de eerste keer. Na een zevende plaats met 41 punten willen de Patronaatsjongens dit seizoen in derde provinciale A een gooi doen naar een eindrondeticket.
The post KVP Gits wil gooi doen naar een eindrondeticket appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dagje Warandefestival op het speelplein in Torhout: stad trakteert met frietjes en frikandellen

Halverwege de zomerse speelpleinwerking op De Warande is het traditioneel tijd voor een hoogdag: het Warandefestival op vrijdag 26 juli. De animatoren voorzien van 10 tot 17 uur tal van leuke evenementen en attracties. Ook de ouders, grootouders en sympathisanten zijn welkom, met name vanaf 16 uur voor een lekker drankje in de ouderbar.
The post Dagje Warandefestival op

Lees meer »