Jannik Sinner pakt uit met geweldige comeback tegen Medvedev en wint Australian Open na vijf sets

Twee sets lang was Jannik Sinner een schim van zichzelf in zijn allereerste grandslamfinale. Maar net op tijd, na twee keer 3-6, schakelde het Italiaanse toptalent (22) in hogere versnelling. Zowel in set drie als vier zorgde hij bij 5-4 voor de break, om in de beslissende set door te stomen richting 6-3. De ‘Carota Boys’, de fans van Sinner, uit de bol. Medvedev blijft met lege handen achter. Opnieuw. 

Meer krantenkoppen in België

Rechtbank Noord-Dakota verwerpt abortusverbod

Een rechter in de Amerikaanse staat North Dakota heeft donderdag een bijna-totaalverbod op abortus verworpen. Hiermee is het binnenkort voor het eerst in meer dan een jaar opnieuw legaal om in North Dakota een abortus te ondergaan.

Lees meer »

Directie zelf op de schoolbanken: 100 directieleden starten met opleiding ‘schoolleider secundair onderwijs’ aan UAntwerpen

In Antwerpen zijn 100 directieleden gestart aan de opleiding ‘schoolleider in het secundair onderwijs’. Dat is een postgraduaat dat huidige directeurs kunnen volgen om zich bij te scholen, en het is volledig volzet. "Het is belangrijk om de nodige skills te ontwikkelen om leerkrachten aan te trekken én te ondersteunen zodat ze hun job blijven uitoefenen", zegt coördinator Isabella Vinck.

Lees meer »