Jannik Sinner pakt uit met geweldige comeback tegen Daniil Medvedev en wint Australian Open na vijf sets

Twee sets lang was Jannik Sinner een schim van zichzelf in zijn allereerste grandslamfinale. Maar net op tijd, na twee keer 3-6, schakelde het Italiaanse toptalent (22) in hogere versnelling. Zowel in set drie als vier zorgde hij bij 5-4 voor de break, om in de beslissende set door te stomen richting 6-3. De ‘Carota Boys’, de fans van Sinner, uit de bol. Medvedev blijft met lege handen achter. Opnieuw. 

Meer krantenkoppen in België

Auto kantelt na aanrijding op kruispunt in Oostduinkerke, drie slachtoffers lichtgewond overgebracht naar ziekenhuis

Bij een verkeersongeval in het centrum van Oostduinkerke zijn donderdagochtend drie gewonden gevallen. Een auto met daarin een bejaard koppel van 80 en 84 jaar stopte niet aan een kruispunt en ramde de wagen van een 32-jarige vrouw in de flank. Haar auto kantelde en de vrouw zat even vast. De drie gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht.
The

Lees meer »

Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan

Jos van Immerseel, de dirigent van het Brugse orkest Anima Eterna die maandag aan de deur werd gezet, heeft de Antwerpse strafpleiter Walter Damen in de arm genomen. De advocaat spreekt van lasterlijke aantijgingen waarvoor juridisch stappen worden ondernomen.
The post Advocaat van dirigent Jos Van Immerseel kondigt “juridische stappen” aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jani Kazaltzis verklapt ‘ergernissen’ aan bestie James Cooke: “Vanaf hij wakker wordt, lijkt het alsof zijn eigen musical start”

Woensdagavond is ‘Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39)-avond’ bij Play4. In hun gloednieuwe programma trekken de besties eropuit om enkele jobs buiten de media uit te testen. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot en leidt vaak tot hilarische situaties. Wat wel opvalt, is hoe hecht de vriendschap tussen die twee mannen is. Hoeveel stress er ook mag

Lees meer »

Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe

De gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 naderen met rasse schreden. Op woensdag 25 september om 19.30 uur organiseert het bestuur van de Vichtse Dorpsraad in de theaterzaal van CC de Stringe een debat met de zeven politieke partijen die zich kandidaat stellen voor de lokale verkiezingen.
The post Verkiezingsdebat ‘Anzegem kiest’ in de Stringe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostendenaars mogen mening geven over artistieke interventie bij het ruiterstandbeeld van Leopold II

Stad Oostende schreef eind 2023 een kunstopdracht uit voor een artistieke interventie bij het ruiterstandbeeld van Leopold II op de Zeedijk. Curator Pieter Boons selecteerde elf kunstprojecten die de Oostendenaars vanaf 14 september tot eind oktober kunnen bekijken en beoordelen in de Koninklijke Gaanderijen. Eind 2025 wil de stad een van de kunstprojecten realiseren.
The post Oostendenaars mogen mening

Lees meer »

Lokaal kunsttalent exposeert in glazen container

Naast OC de Stekke staat een glazen container. Een beetje vreemd op het eerste gezicht. Wie nader toekijkt ziet schilderijen hangen: kleurrijke landschappen, van de hand van Roland Plasman. Het Wevelgemse Atelier voor Plastische Kunsten lanceert immers een uniek kunstproject waarbij deze tijdelijke container wordt omgetoverd tot een inspirerende tentoonstellingsruimte. “Ik startte in 1986 met
The post Lokaal kunsttalent

Lees meer »