Drie Amerikaanse militairen gedood bij droneaanval in Jordanië

Drie Amerikaanse militairen zijn in de nacht van zaterdag op zondag gedood bij een droneaanval op hun basis in het noordoosten van Jordanië, aan de grens met Syrië. Dat bericht de Amerikaanse zender CNN. Er is ook sprake van 25 gewonden.

 

Meer krantenkoppen in België

Brugse CD&V wil auto’s van toeristen en logge bussen van De Lijn uit de stad

CD&V Brugge wil in de toekomst enkel nog bewoners, vergunningshouders en klanten van handelaars met een voucher toelaten om bovengronds te parkeren in de binnenstad. Burgemeester Dirk De fauw wil met De Lijn onderhandelen voor extra elektrische shuttlebussen in het centrum.
The post Brugse CD&V wil auto’s van toeristen en logge bussen van De Lijn uit de stad appeared

Lees meer »

Glenn vervangt hertenboer Michiel in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Het leven is meer dan werken alleen. Dat beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij op jonge leeftijd wees werd. De veeboer uit Weelde zoekt in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ – hij vervangt hertenboer Michiel, die zich teruggetrokken heeft – dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het

Lees meer »

Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot in de roos: “Heel divers programma”

Dat Comedy Café De Trukendoos het mekka is van comedy in West-Vlaanderen, is weeral eens bewezen met de start van hun ticketverkoop voor hun 26e seizoen. Daardoor haalt het niet alleen de bekende namen naar Stasegem, maar ook comedy liefhebbers van over heel de provincie.
The post Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot

Lees meer »

Dartscompetitie METRO breidt volgend seizoen uit

Een goed jaar geleden kwamen Johan Lambrecht en Johan Baele op het idee een dartscompetitie op te starten met clubs uit de Tieltse regio. Zes clubs schreven zich in en METRO, naar de beginletters van de deelnemende gemeenten, kon van start gaan. DC Pompierke uit Tielt werd de eerste kampioen en dat werd gevierd in café De Kring.
The

Lees meer »

‘Rust’-proces: acteur Alec Baldwin handelde nalatig, zegt aanklager

In aanwezigheid van een zichtbaar gespannen Alec Baldwin zijn de pleidooien gestart in het proces tegen de acteur voor een fatale schietpartij tijdens het filmen van de western ‘Rust’. “Uit het bewijs zal blijken dat de persoon die met een echt pistool speelde en de basisregels van wapenveiligheid overtrad, de beklaagde Alexander Baldwin is”, zegt aanklager Erlinda Johnson in de

Lees meer »

Nieuwe verdachte opgepakt in zaak rond afpersing van familie Michael Schumacher voor 15 miljoen euro

De Duitse politie heeft opnieuw een vermoedelijke medeplichtige gearresteerd die ervan verdacht wordt de familie van Formule 1-legende Michael Schumacher (55) te hebben gechanteerd. Het gaat om een 52-jarige man die als beveiliger voor de familie werkte, aldus het openbaar ministerie in Wuppertal. Eerder werden ook al een buitenwipper en zijn zoon aangehouden. De mannen zouden in het bezit zijn

Lees meer »

Meer dan 4.000 stuwdammen in VS dreigen te bezwijken

De Verenigde Staten beschikken over zo’n 90.000 stuwdammen, waarvan meer dan 4.000 in een zorgwekkend slechte staat verkeren. De problematiek kwam vorige week weer ter sprake toen een dam in Minnesota bezweek na enkele dagen hevige regenval, waardoor een nabijgelegen huis werd verwoest.

Lees meer »

“Wanneer je man wint voor de meisjes”: van aanranding beschuldigde Zverev krijgt flinke veeg uit de pan van het lief van z’n tegenstander

Een nederlaag met een wel héél zure nasmaak voor Alexander Zverev (ATP 4). De Duitser is uitgeschakeld op Wimbledon na een spectaculaire ommekeer van Taylor Fritz (ATP 12), maar vooral de vriendin van zijn tegenstander was hét gespreksonderwerp. Tijdens de wedstrijd sneerde ze naar beschuldigingen van aanranding die Zverev al enkele jaren achtervolgen.

Lees meer »