‘Vast energiecontract is nu niet zinvol’

01:00 De energieprijzen zijn afgelopen week gedaald. Maar dat wil niet zeggen dat u zich moet reppen om een vast contract voor gas en/of elektriciteit af te sluiten. 

Meer krantenkoppen in België

Alpe­cin-Deceuninck-manager Philip Roodhooft stelt gerust na val Philipsen: “Hij heeft niks gebroken”

Het is een absolute baaldag geworden voor Alpecin-Deceuninck. Japser Philipsen (26) had zijn zinnen gezet op de etappezege, maar de ‘Vlam van Ham’ kwam in de slotfase ten val en kon niet meedingen naar de overwinning. Manager Philip Roodhooft vreesde eventjes voor een opgave, maar Philipsen kan morgen zijn Tour verderzetten. “De schade beperkt zich tot vandaag niet kunnen sprinten.”

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË (21u). David tegen Goliath: Spanjaarden met ‘wonderboy’ Yamal nemen het op tegen EK-debutant

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Isabelle De Jaegere, oud-directeur van musea en erfgoed Kortrijk, gidst u door de Triënnale: “Toegankelijke uitleg is belangrijk”

Kan kunst de wereld redden? Volgens Isabelle De Jaegere, oud-directeur van musea en erfgoed in Kortrijk, wel. “Kunstenaars zijn visionairs. Zij kunnen de wereld beter maken door ons op een andere manier te doen nadenken en zien. Dat is de grote charme van de Triënnale: kunst in de publieke ruimte laat mensen stilstaan. Deze editie is het thema ‘After Paradise’

Lees meer »

Paus keurt heiligverklaring van ‘God’s influencer’ Carlo Acutis (15) goed

Carlo Acutis, een Brits-Italiaanse tiener die de bijnaam ‘God’s influencer’ kreeg, zal heilig worden verklaard. Die beslissing is gisteren genomen op een bijeenkomst van paus Franciscus en het college van kardinalen. Acutis overleed in 2006 op zijn 15e aan kanker. Hij gebruikte het internet om zijn geloof te verspreiden en was erg populair. Er zijn ook 2 wonderen aan hem

Lees meer »

“Ze betalen hem zéér goed, dus dit gaat gevolgen hebben”: moet Erik Van Looy vrezen voor tv-toekomst in Nederland?

Van 660.000 naar 290.000 kijkers. Erik Van Looy (62) heeft met zijn ‘Pappenheimers’ geen goede beurt gemaakt in Nederland. “Die man is onverstaanbaar,” reageerde de een, terwijl de ander vond dat het een “waardeloos programma” was. Kritiek die zender RTL, waar Van Looy onder contract staat, niet ontgaan zal zijn. In ‘Dag Allemaal’ laat tv-criticus Jules Hanot (70) zijn licht

Lees meer »

Trajectcontrole Zevekote start midden augustus

De al langer aangekondigde trajectcontrole in het centrum van Zevekote zal midden augustus actief zijn. Deze week werden alvast fietssuggestiestroken aangebracht.
The post Trajectcontrole Zevekote start midden augustus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer heeft uren werk om oliespoor van liefst 15 kilometer tussen Houthulst en Lo-Reninge op te ruimen

De brandweer van Houthulst en Lo-Reninge waren donderdag liefst vijf uren in de weer om een 15 kilometer lang oliespoor op te ruimen. Dat liep van Houthulst tot voorbij Reninge. “We hadden heel wat werk om alles op te ruimen”, zegt brandweerkapitein Lode De Keyser.
The post Brandweer heeft uren werk om oliespoor van liefst 15 kilometer tussen Houthulst

Lees meer »