Terwijl hij miljoenen opstrijkt, slikken financiers verliezen: de geldconstructies achter imperium van Sergio Herman

De meeste van zijn restaurants laten rode cijfers optekenen, en toch oogt zijn boekhouding florissant. Hoe doet meester-kok Sergio Herman (53) – nu te zien in ‘Sergio over de grens’ – dat toch? ‘Dag Allemaal’ duikt in zijn geldconstructies en ontdekt dat achter z’n goed uitgekiende strategie een beproefd financieel recept schuilgaat. De tv-kok boert goed, maar hij komt nog lang niet in de buurt van het fortuin van Peter Goossens (60). 

Meer krantenkoppen in België

Werken gestart voor nieuwe vrachtwagenparking langs A11 in Zeebrugge

In Zeebrugge zijn de werken begonnen voor een nieuwe vrachtwagenparking naast de A11. De nieuwe parking moet de parkeerproblematiek in de omliggende woonkernen oplossen. Op de parking zal plaats zijn voor zo’n 140 vrachtwagens. Er komt ook een restaurant, een supermarkt en sanitair voor de vrachtwagenchauffeurs. Tegen september 2025 moet de parking klaar zijn.

Lees meer »

Goose viert dit weekend z’n twintigjarig bestaan in stijl: “Even stilstaan, om er daarna weer voluit voor te gaan”

De legendarische Kortrijkse elektrorockband Goose, bestaande uit Mickael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe en Bert Libeert, viert dit weekend op eigen bodem z’n twintigste verjaardag. De band heeft vele mooie momenten om op terug te blikken en wil dat in de komende periode uitgebreid doen. Dat doen ze met een show in de Lotto Arena, een compilatiealbum en een heus

Lees meer »

TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag

Nu zondag 6 oktober neemt 247TailorSteel Hooglede deel aan Open Bedrijvendag. De Nederlandse plaatstaalbewerker opent de deuren voor het grote publiek. Van 10 tot 17 uur is iedereen welkom voor een unieke blik achter de schermen van de toonaangevende fabrikant.
The post TailorSteel neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen en Vooruit sluiten coalitie met PVDA niet uit, drie burgemeesters niet tegen besturen tegen Vlaams Belang

Voorzitters Nadia Naji (Groen) en Conner Rousseau (Vooruit), sluiten coalities op gemeentelijk niveau met PVDA niet uit. Dat hebben ze donderdagavond gezegd tijdens Het Grote Gemeentedebat van VTM NIEUWS tussen de zeven grote partijen . Met Vlaams Belang samenwerken ziet geen van de partijen zitten, al was zes procent van de aanwezige burgemeesters wél voorstander.

Lees meer »

Nieuw multisportterrein geopend in Aarsele

Op een deel van de parking van het parochiaal centrum in Aarsele is donderdag een nieuw multisportterrein geopend. Het werd aangelegd op vraag van de inwoners, de lokale verenigingen en de stedelijke sportraad.
The post Nieuw multisportterrein geopend in Aarsele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Leocollege Brugge heeft grootse bouwplannen: “In 2030 nieuwe school op de huidige site”

De Vlaamse regering heeft binnen het scholenbouwprogramma ‘Scholen van Vlaanderen’ 24 schoolbesturen geselecteerd die binnenkort binnen de DBFM-formule (Design, Build, Finance, Maintain, red.) mogen starten met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe school. Het Sint-Leocollege aan de Potterierei is één van de vijf West-Vlaamse scholen.
The post Sint-Leocollege Brugge heeft grootse bouwplannen: “In 2030 nieuwe school op

Lees meer »

Op bezoek bij Zeno Debast in Lissabon: “Had Anderlecht de titel gepakt, dan was de trein vertrokken”

“Ook als Anderlecht vorig seizoen kampioen was geworden, had ik hier gezeten.” Hier is aan Costa de Caparica, in het zuiden van Lissabon. Zeno Debast (20) ruilde afgelopen zomer het Sporting van bij ons in voor het Sporting van Portugal. VTM NIEUWS-journalist Jarno Bertho zocht de Rode Duivel op voor een babbel: “Riemer heeft me leren genieten van het verdedigen.”

Lees meer »

Iraanse ayatollah Ali Khamenei preekt voor het eerst in vijf jaar tijdens vrijdaggebed: “Onze vijand wil wig drijven tussen alle moslims”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »