“Het stomste wat ik ooit heb gedaan”: Joyce De Troch stapte zelf uit ‘Verschoten & Zoon’

Het is 25 jaar geleden dat ‘Verschoten & Zoon’ in première ging op VTM. De komische reeks met Jacques Vermeire (72) als een gierige garagehouder was meteen een schot in de roos. Ook voor Joyce De Troch (49), die enkele seizoenen secretaresse Babs speelde, was het een unieke kans om haar acteer-skills te tonen. In ‘Primo’ blikt de mediafiguur terug op de reeks, haar shoot in Playboy en haar glorietijd met Opium. “Met Martine Jonckheere had ik een soort ‘catfight’.” 

Meer krantenkoppen in België

Gouden Marcel en Maureen

Op dinsdag 17 september vierden Marcel Pincket en Maureen Raté hun 50ste huwelijksverjaardag. Het gouden koppel is getrouwd op 17 september 1974 in Oostende. De viering van het huwelijksjubileum vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Gouden Marcel en Maureen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Olivier (46) loopt samen met dochter Luna (17) tweede wedstrijd: “Als ik haar zo zie lachen, weet ik dat we dit nog vaak gaan doen”

Papa Olivier (46) stond zondag voor de tweede keer samen met dochter en ‘genieter’ Luna (17) aan de start van Dwars Door Lievegem. Olivier’s dochter lijdt aan het zeldzame, genetische Bainbridge-Ropers syndroom en zit daardoor in een speciale rolstoel. Met de opbrengst van het evenement doneren de organisatoren centen aan nieuwe looprolstoelen, die vaak duizenden euro’s kosten. “Het is zalig

Lees meer »

Dortmund laat geen spaander heel van Celtic, ook Barcelona en Inter winnen makkelijk

Doelpunten, doelpunten en nog eens doelpunten in de Champions League. Borussia Dortmund, Barcelona en Inter Milaan hebben met duidelijke cijfers gewonnen in eigen huis. De Duitsers deden dat op indrukwekkende manier tegen Celtic (7-1) en dankten vooral Karim Adeyemi voor zijn drie goals in één helft. Barcelona rolde Young Boys Bern probleemloos op (5-0) en Inter had geen kind aan

Lees meer »

Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken”

Met een dagje vertraging gaat café ‘t Elfde Gebod vandaag woensdag 2 oktober open. “Om administratieve redenen”, verduidelijkt uitbaatster Tessa. De horecavergunning is sinds gisteren binnen, vandaag gaan de deuren dus open op het Kerkplein in Izegem.
The post Tessa en Andy openen vandaag ‘t Elfde Gebod: “We willen er weer een volkscafé van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Op de Mercator met Pascal Kerkhove, die beklijvend boek schreef: “Mensen met dementie verdienen liefde”

Pascal Kerkhove (63), voormalig redactiedirecteur van deze krant, werd begin dit jaar Oostendenaar. En dat bevalt hem uitstekend. “Het is de eerste keer dat mijn woonplaats me echt content maakt. Een gevoel dat ik daarvoor niet kende”, vertelt Pascal, die in zijn eerste maanden aan zee ook de roman Dag ma, blijf je nog even? schreef, tegelijk een ode aan

Lees meer »

Nieuw koningspaar bij De Molenpikkers

De leden van vogelpikclub De Molenpikkers streden om de titel van koning en koningin. Bij de heren was Jordy Barbier de beste, bij de dames sleepte Sofie Trooster de titel van koningin in de wacht. Ook de kampioenen van het voorbije seizoen werden gehuldigd. Die eer was weggelegd voor opnieuw Jordy Barbier en Anja Callens.
The post Nieuw koningspaar

Lees meer »

41 ‘patserbakken’ van straat geplukt tijdens grootschalige controles op illegale tuning in Limburg

In 10 Limburgse politiezones zijn gisteren ‘patserbakken’ uit het verkeer gehaald en gecontroleerd. Voor die controles werden de auto’s naar de Limburgse keuringsstations in Hechtel-Eksel en Alken gebracht. Er werden 41 overtredingen op illegale tuning vastgesteld. Bij tuning wordt een auto aangepast om er een ‘patserbak’ van te maken. Het provinciebestuur coördineerde de actie.

Lees meer »