Hakim (53) verdronk op de Gentse Feesten, verdachten die hem in het water gooiden verschijnen niet voor asissen

De raadkamer in Gent heeft beslist dat 2 Nederlandse verdachten voor de correctionele rechtbank moeten verschijnen voor hun betrokkenheid in de dood van Hakim, een man van 53 die tijdens de Gentse Feesten in 2022 in het water werd gegooid en verdronk. De familie van de man had om een assisenzaak gevraagd, maar daar wordt dus niet op ingegaan. 

Meer krantenkoppen in België

Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde: “De tuin doet me denken aan de tuinen uit mijn jeugd”

Op de Baliebrugge, nabij de grens met Torhout, hebben Liesbeth Hanssens (48) en Wim Kerkhove (46) samen met hun dochters Justine (21), Ite (18) en Anouk (15) de tuin vooraan hun boerderij heraangelegd. Ze hebben er een groot assortiment bloemen aangeplant. Dat willen ze nu met iedereen delen in hun pluktuin.
The post Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde:

Lees meer »

Bewoners WZC Sint-Monica genieten samen van Rammsteinconcert: “Normaal tegen zeven uur in ons bed, maar vandaag rocken we mee!”

Ook de bewoners van woonzorgcentrum Sint-Monica ‘De Drie Plantanen’ in Oostende zijn in de ban van Rammstein: nadat ze afgelopen week de opbouw van de festivalweide vanaf de eerste rij meevolgden, rockten ze vanavond tijdens het concert mee vanop hun balkon, ook al kunnen ze de band niet zien. “Het is de eerste keer dat we Rammstein aan het werk

Lees meer »

Charlotte Sieben van slag nu Peter niet de papa van Louise blijkt in ‘Familie’: “Mama Trudy mag uitleg komen geven”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Tropische cycloon Freddy is langst aanhoudende storm ooit geregistreerd

De verwoestende tropische cycloon Freddy, die vorig jaar van Australië naar zuidelijk Afrika raasde, heeft het wereldrecord van de langst aanhoudende tropische cycloon verpulverd. Experts van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) hebben op basis van een uitgebreide analyse officieel vastgesteld dat Freddy 36 dagen lang cycloonkracht had.

Lees meer »