Vijf supporters van Kansas City Chiefs kijken samen naar NFL-wedstrijd, drie van hen sterven daarna mysterieus in vrieskou in tuin van gastheer

De dood van drie American football-fans in Kansas City blijft na 2,5 weken nog altijd een mysterie. De drie hadden een wedstrijd gekeken thuis bij een vriend, die zelf pas twee dagen later vernam dat het trio dood in zijn achtertuin lag. De speurders hopen nu meer te weten te komen aan de hand van bloedtesten. 

Meer krantenkoppen in België

Delphine Lecompte brengt humoristische lezing

Libra Clava Leesclub, die dit jaar hun negende editie viert, nodigt op donderdag 17 oktober Delphine Lecompte uit voor een lezing in cc De Balluchon.
The post Delphine Lecompte brengt humoristische lezing appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het eerste optreden van Labradoodle en Dany Verstraeten als gastspeurder: volg hier ‘The Masked Singer’

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

Ex-verloofde van Liam Payne overspoeld met haatreacties na zijn overlijden: “Het is allemaal jouw schuld”

Kort na het nieuws van Liam Payne’s overlijden werd de sociale media van zijn ex-verloofde, Maya Henry (23), overspoeld met haatreacties van zijn fans. Hun tumultueuze relatie leidde ertoe dat Henry hem enkele dagen geleden een contactverbod oplegde wegens herhaaldelijk ongewenst contact. Fans beweren nu dat zij verantwoordelijk is voor Liams overlijden.

Lees meer »

Na verhaal in Frankrijk vreest ook Vlaamse bloemiste dat ze kanker kreeg door pesticiden: “De chrysanten zagen wit van de beschermingsmiddelen”

“Eigenlijk zou ik per direct moeten stoppen met mijn werk”, zegt Catherine (58) terwijl ze de blaadjes van een ruiker bloemen ritst. Haar arm draagt de sporen van 33 bestralingssessies. Na het verhaal van de Franse Emily (11), van wie de dood direct gelinkt werd aan bestrijdingsmiddelen op bloemen, wil ook deze Vlaamse bloemiste voor het eerst haar verhaal doen.

Lees meer »

“Ik haalde wat folders uit de brievenbus en daar lagen plots drie kogels”: Turkse kandidaat op lijst Vlaams Belang opnieuw bedreigd

Hij is van Turkse origine en toch staat Ceyhan Unal (53) uit Heusden-Zolder op de lijst van Vlaams Belang. Het leverde hem de voorbije maanden heel wat steun- en lofbetuigingen op, al kreeg hij ook al te kampen met tal van bedreigingen. De voorbije week trof hij plots drie kogels aan in zijn brievenbus. De politie is intussen een onderzoek

Lees meer »

Gouden paar Luc en Lisette leerde elkaar kennen ‘in de reke’

Onlangs werden Luc Gelaude (73) en zijn echtgenote Lisette Vandendriessche (68) samen met hun kinderen en kleinkinderen in het kasteel Ter Borcht ontvangen door de burgemeester en de schepenen dit naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum.
The post Gouden paar Luc en Lisette leerde elkaar kennen ‘in de reke’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

34-jarige arbeider gewond nadat stelling kantelt en op hem valt in Werken

Een 34-jarige man uit het Oost-Vlaamse Zele is zaterdag gewond geraakt bij een arbeidsongeval in Werken, nabij Kortemark. De man was aan het werk op een stelling toen het gevaarte plots omviel en op hem terecht kwam. De MUG-arts kwam ter plaatse om hem de eerste zorgen toe te dienen. Het parket is een onderzoek gestart.
The post 34-jarige

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Nogal wat mensen stuurden hun kat gisteren. Maar een volmacht geven aan kiezers met andere objectieven geeft natuurlijk wat risico’s…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia brengt Herfstconcert: “We beloven topprogramma”

Er kon dit jaar geen bevrijdingsfeest of Breugelweekend plaatsvinden, of de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia was van de partij. “We hebben er al een druk jaar opzitten”, bevestigt secretaris Jana Vermeersch, die er meteen aan toevoegt dat het Herfstconcert van zaterdag 19 oktober de volgende uitdaging wordt. Dirigenten van dienst zijn Joachim Vandendriessche, Michiel De Jaeger en Anthea Deblaere.
The

Lees meer »