Jonge ploeg van Katjes Ieper B op zoek naar eerste punten

Volleybalclub Katjes Ieper treedt dit seizoen met haar B-ploeg aan in Promo 4A. Vorig weekend bleken de dames van Vosta Staden B een maatje te groot. Het jonge Ieperse team kon in deze competitie nog geen punten sprokkelen, maar hoopt daar binnenkort toch verandering in te brengen. De voorbije weken werd al regelmatig goed samenspel getoond. Misschien kan dat zondag wel iets opleveren op bezoek bij Volley Heuvelland B, dat op de tiende plaats staat. Boven van links naar rechts: coach Dieter Dumolin, Masiel Favian, Sonja Van Damme, Fréderique Wyckaert en Emma Verhulst. Onder van links naar rechts: Flore Vandevelde, Eloise Parmentier en Angely Curiel Luna. (foto EF)

Zondag 28 januari om 16 uur: Volley Heuvelland B – Katjes Ieper B.

The post Jonge ploeg van Katjes Ieper B op zoek naar eerste punten is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Within Temptation begon met ‘Bleed Oud Tour 2024’ in Antwerps Sportpaleis: “Zachtjes eindigen na een avond met heftige liedjes”

Within Temptation begon met hun nieuwe wereldtournee in Antwerpen. Nadat de zaterdag al reeds snel uitverkocht was, werd er nog een extra show op vrijdagavond egepland. Ze stonden dus twee dagen in de Lotto Arena om hun nieuwe achtste studioalbum ‘Bleed Out’ te promoten. Op 6 december sluiten ze af in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er zijn nog tickets

Lees meer »

Kris Declercq glundert na verkiezingsoverwinning: “Roeselarenaar heeft hele coalitie beloond voor beleid”

Kris Declercq toonde zich opgetogen met de verkiezingsresultaten in de Rodenbachstad. Zijn partij verliest dan wel een procent en een zetel, maar blijft wel met kop en schouders de grootste. Dat Vlaams Belang een flinke sprong zou nemen, had hij verwacht. Een bezorgdheid die hij meeneemt.
The post Kris Declercq glundert na verkiezingsoverwinning: “Roeselarenaar heeft hele coalitie beloond voor

Lees meer »

Superprestige Ruddervoorde weer op zondag: “Financieel makkelijker”

Op zondag 20 oktober gaat op het domein Pyfferoen in de Vrijgeweidestraat op de Baliebrugge, Ruddervoorde, de tweede veldrit door van de Telenet Superprestige. De organisatie is verheugd dat de wedstrijd weer op zondag in plaats van zaterdag kan plaatsvinden.
The post Superprestige Ruddervoorde weer op zondag: “Financieel makkelijker” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tesla rijdt in op wegenwerken, inzittende bestuurder kon niet meer ingrijpen: “Wagen stond op automatische piloot”

Een Tesla heeft zaterdag heel wat ravage veroorzaakt op een autosnelweg in China. De wagen reed aan volle snelheid in op een omheining die er stond voor wegenwerken. De bestuurder, die alles net te laat zag gebeuren, sloeg achteraf mea culpa. “Tegen dat ik doorhad wat er gaande was, was het te laat. De wagen stond op automatische piloot.” De

Lees meer »

Deze jonge Belg is lid van Israëlisch eliteteam van sluipschutters in Gaza: “Hij maakt deel uit van een doodseskader dat schiet op ongewapende burgers”

Een Palestijnse journalist heeft een Israëlisch sniperteam blootgelegd dat in Gaza opereert onder de naam ‘Refaim’, fantoom. Daar hebben ze vanop grote afstand geschoten op ongewapende mensen, soms zelfs van meer dan 1.200 meter afstand. Een van die sluipschutters is een jonge twintiger uit Ukkel. Zijn vader runt een vastgoedbedrijf en hij zou recent nog naar ons land teruggekeerd zijn

Lees meer »

CD&V houdt stand in steden en op platteland

CD&V doet het voorlopig goed in onze provincie. De partij blijft de touwtjes in handen houden in provinciehoofdstad Brugge, maar ook in Roeselare, Waregem en Poperinge blijft de partij aan zet.
The post CD&V houdt stand in steden en op platteland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koen Meersseman is nieuwe burgemeester van Zonnebeke: “We hebben goed geluisterd naar onze inwoners”

Hij had het naar eigen zeggen niet verwacht, maar Koen Meersseman (39) werd wel stemmenkampioen van de gemeenteraadsverkiezingen, waardoor hij zich straks de nieuwe burgemeester van Zonnebeke mag noemen. “Het is een uitdaging, maar met een hechte ploeg achter me moet dit lukken”, klinkt het vastberaden.
The post Koen Meersseman is nieuwe burgemeester van Zonnebeke: “We hebben goed geluisterd

Lees meer »

“Ik ben bang voor onze levens”: Nigeriaanse selectie met onder meer Bonificace en Ndidi zit vast op afgelegen luchthaven in Libië

De verplaatsing van de Nigeriaanse nationale voetbalploeg naar Libië is nu al op een fiasco uitgedraaid. Victor Boniface (23) en co zitten namelijk al uren vast op een Libisch vliegveld, naar verluidt zonder eten of drinken. “Ik ben bang voor onze levens”, stelt Wilfred Ndidi (27), ex-middenvelder van RC Genk, zelfs. De “vermoeide en gefrustreerde” spelers lieten al weten de

Lees meer »

Federaal minister van Justitie Van Tigchelt bezoekt Port of Limburg om beveiliging te bespreken

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt (Open VLD) heeft een werkbezoek gebracht aan Port of Limburg in Genk. Zowel de Federale Politie, de lokale politie, de procureur als burgemeester Wim Dries (CD&V) hebben er samen met de minister overlegd over de beveiliging van de binnenvaartbedrijven en de lancering van PortWatch, een centraal meldpunt van de federale overheid.

Lees meer »

Neuville begint als tweede aan dag met zes proeven, komt wereldtitel nog wat dichter?

Het eerste moment van de waarheid voor Thierry Neuville (36). In de Rally van Centraal-Europa – de voorlaatste manche van het seizoen – kan onze landgenoot als eerste Belg ooit wereldkampioen rally worden. Er zijn héél veel (ingewikkelde) scenario’s, maar Neuville ligt in polepositie. Na een eerste korte dag staat hij tweede in het klassement. Vandaag zijn er zes proeven.

Lees meer »

Deze burgemeesters volgen zichzelf al zeker op

Heel wat nieuwkomers bij het clubje van West-Vlaamse burgemeesters, maar zeker ook nog een heleboel vaste waarden. Liefst 22 huidige burgemeesters slaagden erin om met een absolute meerderheid herverkozen te geraken, en zullen zichzelf de komende legislatuur dus sowieso kunnen opvolgen. Een overzicht:
The post Deze burgemeesters volgen zichzelf al zeker op appeared first on KW.be.

Lees meer »