Eupen-coach Kohfeldt haalt uit naar Pro League na bizarre hervatting: “Verander deze regel opnieuw, dit is niet goed voor de sport”

Drie dagen na het stilleggen van de partij door wangedrag van de eigen fans heeft RWDM de nederlaag tegen Eupen niet meer kunnen vermijden. In de resterende tien minuten werd niet meer gescoord. 

Meer krantenkoppen in België

? “Deze Vingegaard kan Pogacar doen wankelen”

Waren we getuige van een omslagpunt in de verhoudingen van deze Tour? “Vingegaard dichtte wel heel erg snel dat gat van 35 seconden op Pogacar”, stelde Michel Wuyts vast. Evenepoel kon dan weer uitstekend de schade beperken in de elfde etappe en Wout van Aert likt zijn wonden na een schuiver. “Het zal weer wat tijd vragen, maar ik kan

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND. Stadion van Dortmund kreunt alweer onder hevige regenval, spanning stijgt voor tweede halve finale

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. Na een indrukwekkende Oranjemars, maar ook een clash tussen de fans, is het nu echt aftellen naar de aftrap. Met één wijziging bij Nederland: Malen komt in de plek van Bergwijn. Southgate tovert geen verrassingen uit de hoed. Wie treft Spanje in de finale? De

Lees meer »

Voor het leven getekend en nog heel lang revalideren: stagiair Joe (37) die door chef Nick Bril werd overreden, mag ziekenhuis verlaten

De 37-jarige Brit Joe Claridge mag na bijna zes maanden het ziekenhuis binnenkort verlaten. De stagiair werd op maandag 8 januari overreden door sterrenchef Nick Bril (40) op de parking van The Jane, na een stevig feestje. Er wacht de hulpkok een lange revalidatie in Revalidatiecentrum Pellenberg, bij Leuven, waar hij beenprotheses zal krijgen. Dat schrijven de kranten van Mediahuis.

Lees meer »

LIVE GAZA. Civiele Bescherming: 60 lichamen onder puin gevonden na terugtrekking Israël – Spaanse premier hekelt op NAVO-top dubbele standaard Gaza

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

“Het oogde sloom, zonder idee en wil”: Oranje maakt geen verpletterende indruk op pers (maar ook tegenstander Engeland doet dat niet)

Engeland en Nederland mogen komende woensdag strijden om een plek in de finale van het EK voetbal. The Three Lions en Oranje rekenden in hun kwartfinale af met respectievelijk Zwitserland en Turkije, maar hun prestaties maakten geen onverdeeld goeie indruk op de plaatselijke media – en dat is nog zacht uitgedrukt. “Het was als een overjarige palingsound tegen opzwepende muziek.”

Lees meer »

Jongen (17) filmt hoe hij mindervalide man mishandelt aan bibliotheek van Hasselt: slachtoffer zwaargewond

Een 17-jarige jongen heeft afgelopen weekend een mindervalide man zwaar mishandeld aan de bibliotheek van Hasselt, bij de hoek van de Badderijstraat en het Kolonel Dusartplein. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het slachtoffer raakte zwaargewond, de minderjarige moest voor de jeugdrechter verschijnen. Volgens getuigen legde de dader de feiten zelf vast op camera.

Lees meer »

Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne

‘Respect’ is het kernwoord van de nieuwe Koksijdse sensibiliseringsactie rond aangelijnde honden. Met een hond aan de leiband toon je niet alleen respect voor de wandelaar, fietser of strandbezoeker, maar ook voor andere dieren die jouw pad kruisen.
The post Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zoveel grond had je familie… in 1850: Groep vrijwilligers ontcijfert honderden oude documenten

Altijd al eens willen weten of je een grootgrondbezitter had kunnen zijn? Dat kan sinds kort: dankzij het monnikenwerk van een groep vrijwilligers voor het project ‘West-Vlaanderen Verpoppt’ kan je nagaan hoeveel grond je familie bezat tussen 1841 en 1851.
The post Zoveel grond had je familie… in 1850: Groep vrijwilligers ontcijfert honderden oude documenten appeared first on KW.be.

Lees meer »