Cercle Brugge leent Malamine Efekele bij AS Monaco

Malamine Efekele is een 19-jarige Fransman, een rechtsbuiten die ook als schaduwspits kan spelen. Hij wordt door Cercle Brugge tot het einde van dit seizoen geleend bij AS Monaco waar hij sinds 2019 voor uitkomt.

Hij trainde er dit seizoen vast mee met de A-kern en haalde al tien keer de wedstrijdselectie in de Ligue 1.

“Mala geldt als een groot talent en zal net als Félix Lemaréchal en Jordan Semedo Varela bij Cercle een nieuwe stap zetten in zijn ontwikkeling”, klinkt het bij groen-zwart. “Zijn atletisch profiel is dat van een topatleet. Hij bezit intrinsieke snelheid op zowel korte als lange afstand en is op verschillende aanvallende posities inzetbaar.”

Efekele traint sinds dinsdag mee met de A-kern van Cercle.”Hij is volledig fit en komt zeker in aanmerking voor een selectie voor de match van komende vrijdagavond tegen Standard”, weet trainer Miron Muslic. “Hij is wedstrijd klaar. Hopelijk kunnen we hem dan ook wat speelminuten aanbieden.” (ACR)

The post Cercle Brugge leent Malamine Efekele bij AS Monaco is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Morgen politieke aardverschuiving verwacht in Verenigd Koninkrijk: alles wat je moet weten over Britse verkiezingen

Meer dan 47 miljoen Britten trekken morgen naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In het Verenigd Koninkrijk (VK) wordt een politieke aardverschuiving verwacht. De Conservatives waren veertien jaar lang aan de macht, maar volgens de peilingen gaat Labour een grote meerderheid behalen. Wie wordt de volgende Britse premier? Hoe verlopen de verkiezingen? Wanneer kennen we de resultaten?

Lees meer »

Reis omboeken of annuleren in geval van bosbranden? “Geen terugbetaling als je niet vertrekt omdat je je niet veilig zou voelen”

Als gevolg van de bloedhete temperaturen woeden er opnieuw bosbranden in Athene, op de Griekse eilanden Kos en Chios en in delen van Turkije. Maar kunnen je vakantieplannen hierdoor ook in rook opgaan? Wie bepaalt of er wordt afgereisd? En dekt een annulatieverzekering wel de kosten als je thuisblijft? Enkele experten geven antwoord. “Het gaat enkel in zeer uitzonderlijke gevallen.”

Lees meer »

Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Westtoer, de provincie West-Vlaanderen en het stadsbestuur hebben de handen in elkaar geslagen voor het realiseren van een nieuwe wandelroute door de Torhoutse stadskern. Het traject van 3,6 km is aangeduid met 80 metalen klinknagels en gidst de wandelaars langs erfgoedsites, groene plekken en streetart.
The post Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Lees meer »

Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst

Keert Hugo De Bondt (76) terug naar de Brugse gemeenteraad, zij het als vertegenwoordiger van een andere partij? Jarenlang zetelde hij voor N-VA, nu plaatst het Vlaams Belang de gewezen politicus op een verkiesbare plaats voor de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius

Even paniek in de Basic Fit in Waregem vrijdagavond: enkele sporters dachten dat er rook de zaal binnenkwam en verwittigden de brandweer. Ter plaatse bleek het echter om stoom uit een gesprongen waterleiding te gaan.
The post Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius appeared first on KW.be.

Lees meer »