Amazon zet Britse samenwerking met verzekeraar Ageas stop

15:23 De Amerikaanse e-commercereus Amazon werkte in het VK met het Belgische Ageas samen aan een vergelijkingssite voor verzekeringen. Maar dat project wordt na amper een jaar al stopgezet. 

Meer krantenkoppen in België

‘De Click’ wordt afgevoerd: roze vuilnisbakken krijgen restyling in Blankenbergse huisstijl

Blankenberge was in 2021 een van de eerste steden die instapte in het pilootproject ‘De Click’. Via een app konden gebruikers punten sparen voor elk stuk opgeraapt zwerfvuil of eigen afval dat in de vuilnisbak terechtkwam. Na drie jaar wordt het project stopgezet.
The post ‘De Click’ wordt afgevoerd: roze vuilnisbakken krijgen restyling in Blankenbergse huisstijl appeared first on

Lees meer »

Reniël held van Rotterdam na overmeesteren messentrekker bij Erasmusbrug: “Ik heb hem een paar tikjes gegeven”

De 32-jarige personal trainer Reniël Renato David Litecia is de held van Rotterdam nadat hij donderdagavond een messentrekker wist te overmeesteren aan de voet van de Rotterdamse Erasmusbrug. Een man is overleden en een andere persoon raakte zwaargewond. Reniël gebruikte een squatstok die hij in twee stukken brak om de steker bewusteloos te slaan. Dit vertelde hij aan De Telegraaf.

Lees meer »

“Mogelijk kan hij spelen”: Guardiola komt met (kleine) update over blessure De Bruyne, die “zich al beetje beter voelt”

Nog maar de vijfde speeldag in de Premier League, maar meteen een absolute kraker. De titelverdediger Manchester City, in eigen huis tegen zijn grootste uitdager Arsenal. Guardiola versus Arteta. De Bruyne en Doku versus Trossard. City is met 12 op 12 perfect gestart, Arsenal telt na een draw thuis tegen Brighton slechts twee punten minder.

Lees meer »

Waarom kunnen Antwerpenaren ook stemmen voor een districtsraad? En wat zijn de bevoegdheden van een district?

De gemeenteraadsverkiezingen zien er in de stad Antwerpen iets anders uit dan in de rest van het land. Er kan in 9 districten en in Borsbeek, dat vanaf 2025 officieel het 10e district wordt, ook gestemd worden op kandidaten voor de districtsraad. Hoe komt het dat Antwerpen is onderverdeeld in districten? En wat heeft een districtsburgemeester of -schepen eigenlijk te

Lees meer »

KIJK. Jens Dendoncker ontsnapte aan de dood in diepvriescel: “De curryworsten hebben mijn leven gered”

Enkele uren voor de start van ‘The Masked Singer’ testen radiopresentatoren Maarten en Dorothee of Jens Dendoncker zelf mysterieus kan blijven met het spel ‘1 waarheid, 1 leugen’. De presentator vertelt twee knotsgekke verhalen, waarvan hij er één echt heeft meegemaakt. Dendoncker zorgde niet voor een terreurdreiging op een kermis in Kortrijk, maar maakte wel een bijna-doodervaring mee in een

Lees meer »

De Brusselse formatie lijkt wel verstrikt geraakt in een gordiaanse knoop, of kan die toch nog worden ontward? 

100 dagen na de verkiezingen zit de vorming van een nieuwe Brusselse regering volledig vast. Dat heeft veel te maken met de ingewikkelde politieke structuur van onze hoofdstad, die de belangen van de Nederlandstalige minderheid moet waarborgen. Daardoor raken erg veel partijen betrokken bij de formatie en liggen de te verzoenen standpunten en belangen soms erg ver uiteen. Dat vergroot

Lees meer »

Eline (13) na amper drie jaar al op EK jeugdschaken in Praag

Een schaakbord dat ze van haar oma kreeg als kerstcadeau bracht Eline Defour (13) op het Europees kampioenschap jeugdschaken in Praag. “Mijn papa leerde mij de spelregels aan, daarna had ik vrijwel meteen de schaakmicrobe te pakken.”
The post Eline (13) na amper drie jaar al op EK jeugdschaken in Praag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen

Woensdag 18 september knipte burgemeester Dirk De fauw zichtbaar trots in de binnentuin naast de voormalige kerk van de Zusters Redemptoristinnen in de Katelijnestraat het traditionele lint door. De herbestemming van het gebouw is onderdeel van een lange termijnplanning om de Stedelijke Academie te centraliseren.
The post Officiële opening kloosterkerk Zusters Redemptoristinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Véronique De Kock liet haar benen verzekeren: “Ik mocht zelfs niet skiën”

Het is een veelvoorkomende praktijk in Hollywood: beroemdheden die bepaalde lichaamsdelen laten verzekeren voor een som geld. Denk daarbij maar Jennifer Lopez die haar derrière voor 28 miljoen dollar liet verzekeren. Maar blijkbaar kan het ook bij ons in Vlaanderen: Véronique De Kock verklapte in ‘De tafel van Gert’ dat ze een verzekering nam op haar benen. De ex-Miss België

Lees meer »

Freinetschool De Boomhut viert zilveren jubileum met feestjaar

Freinetschool De Boomhut in Sint-Andries bestaat dit schooljaar 25 jaar en dat zal iedereen geweten hebben. De Boomhut ontstond toen ouders van de toenmalige freinetschool De Klimop (tegenwoordig gehuisvest in Oostkamp, red.) besloten om onafhankelijk te blijven, waardoor op de huidige locatie ruimte was voor een nieuw project: De Boomhut.
The post Freinetschool De Boomhut viert zilveren jubileum met

Lees meer »