Alle ogen op steenrijke Rus: toekomst Cercle Brugge oogt plots onzeker áls AS Monaco wordt verkocht

De miljoeneninvesteringen moeten opleveren. De toekomst van Cercle Brugge oogt onzeker nu de steenrijke Dmitri Rybolovlev (57) AS Monaco mogelijk wil verkopen. Maar wat is de situatie precies? En hoe financieel afhankelijk is Cercle van de club uit het prinsdom? Een situatieschets. 

Meer krantenkoppen in België

Jongeman (19) riskeert jaar cel na gewelddadige diefstal van gsm

Een 19-jarige jongeman die in Frankrijk woont riskeert één jaar effectieve celstraf na een gewelddadige diefstal van een gsm in De Panne. Volgens het slachtoffer werd zijn telefoon door een jongerenbende geroofd toen die passeerden met de wagen en werd er daarna geld afgehaald. “Hij heeft nog steeds nachtmerries over de feiten”, zegt de advocaat van het slachtoffer.
The

Lees meer »

The Starlings scheppen duidelijkheid over bizar detail op hun wenslijst: “Plots kregen we enkel gele M&M’s, dat was raar”

Tom Dice (34) knuffelde met Taylor Swift en haar naam staat nog steeds op zijn gitaar. Als The Starlings knuffelde hij met Kato Callebout (33) eerst een dochter en vervolgens een even kersvers album bij mekaar. Het koppel kijkt ook reikhalzend uit naar de liedjes die ze schreven voor drie Eurosong-kandidaten en ze pakken in dit interview uit met een

Lees meer »

Federaal parlement aan de slag zonder nieuwe regering: hebben parlementsleden nu vrij spel? “Ik denk niet dat er veel beslist zal worden” 

Vandaag komt het federaal parlement voor het eerst weer samen sinds de zomer. In normale tijden hebben de regering en de partijen veel grip op welke wetten het parlement goedkeurt. Door de lange formatie blijft een nieuwe regering voorlopig uit. Hebben parlementsleden nu meer vrijheid om zelf initiatief te nemen? En zorgt de abortuskwestie straks voor vuurwerk in het halfrond?

Lees meer »

Véronique De Kock liet haar benen verzekeren: “Ik mocht zelfs niet skiën”

Het is een veelvoorkomende praktijk in Hollywood: beroemdheden die bepaalde lichaamsdelen laten verzekeren voor een som geld. Denk daarbij maar Jennifer Lopez die haar derrière voor 28 miljoen dollar liet verzekeren. Maar blijkbaar kan het ook bij ons in Vlaanderen: Véronique De Kock verklapte in ‘De tafel van Gert’ dat ze een verzekering nam op haar benen. De ex-Miss België

Lees meer »