Staande ovatie voor ‘De Mugge Van Brugge’ in Zeebrugge: “Tot volgend jaar in het Concertgebouw”

Aan iedere “weireldtournee” komt een einde. Ook komt er dus een einde aan de Brugse Eindejaarconference, die maar liefst zeven keer halt hield in en rond het mooie Brugge.

Kevin Rombaux, beter bekend als ‘De Mugge Van Brugge’, kende een schitterende start van het nieuwe jaar. Zijn Brugse Eindejaarsconference was een groot succes en raakte de harten van het publiek. Met maar liefst 7 uitverkochte shows genoten de inwoners van Brugge op voortreffelijke wijze van een kostelijke dosis amusement en humor. De Mugge zijn carrière is nu echt wel gelanceerd, hopen we. Met uitverkochte zalen zoals De Stadsschouwburg is hij op weg om de grootste Brugse comedian te worden allertijden. Wij mochten gaan kijken naar zijn allerlaatste voorstelling in Zeebrugge. We hebben gelachen. Hoe hij simpel en hoe hij de Brugse actua voorlegde, deden hem niet veel mensen na. De Mugge maakte er ook een interactieve show van, waardoor mensen uit het publiek hem zaken konden vertellen. Bij de vraag: “Als er ooit een Brugse Canon zou bestaan, welke Brugse zaken moeten er dan zeker in?” waarop een dame héél enthousiast reageert: “Dat ‘De Mugge Van Brugge’ ieder jaar moet terug komen naar Zeebrugge.”

Voor wie’De Mugge Van Brugge’ heeft gemist dit jaar, niet getreurd! Volgend jaar geeft de Brugse komiek een eindejaarconference in het concertgebouw. Een niet te missen happening. Zet alvast 2 januari 2025 met rood in jouw agenda. (PADI & Mervyn)

The post Staande ovatie voor ‘De Mugge Van Brugge’ in Zeebrugge: “Tot volgend jaar in het Concertgebouw” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wordt overgewicht Kim Jong-un (40) binnenkort fataal? “Tienerdochter in geheim klaargestoomd voor Noord-Koreaans leiderschap”

De dochter van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un (40) zou in het geheim klaargestoomd worden om haar vader op te volgen. Die laatste sukkelt immers met zijn gezondheid, beweert de Zuid-Koreaanse intelligentiedienst. De 40-jarige Kim, een kettingroker die regelmatig te diep in het glas kijkt, lijdt door zijn ongezonde levensstijl aan obesitas en diabetes.

Lees meer »

Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen

Vanaf 2 september 2024 ondergaat het busnetwerk in West-Vlaanderen een reeks aanpassingen en uitbreidingen. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe buslijnen en de belangrijkste wijzigingen in de verschillende regio’s.
The post Dit zijn de buslijnen in West-Vlaanderen die op 2 september veranderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Lichamen van twee gijzelaars teruggebracht naar Israël – Netanyahu in VS: “Voor Israël is elke dode burger een tragedie, voor Hamas een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

Taiwan zet zich schrap voor tyfoon Gaemi

Taiwan maakt zich vandaag op voor de komst van tyfoon Gaemi. De financiële markten zijn opgeschort, bijna alle vluchten zijn geannuleerd, scholen hebben hun deuren gesloten en de meeste mensen gaan niet naar hun werk. Het leger staat paraat in verband met verwachte stortregens en harde wind.

Lees meer »

Schaafwonden voor Lotte Kopecky na schuiver in tijdrit, waar ze zesde werd

Lotte Kopecky (28) heeft aan haar schuiver op het door de regen spekgladde Parijse wegdek, iets voor halfweg de olympische tijdrit, geen zware schade overgehouden. Het bleef beperkt tot wat schaafwonden en een wat ‘stijver’ gevoel na afloop. Uiteindelijk eindigde Kopecky zesde in de olympische tijdrit. Het goud was voor de Australische Grace Brown. Anna Henderson (Groot-Brittannië) en Chloé Dygert

Lees meer »

G20 spreekt af te gaan werken aan belasting voor superrijken

De landen van de G20 hebben in het Braziliaanse Rio de Janeiro afgesproken om samen te werken aan de introductie voor een belasting voor de superrijken. Maar ze hebben geen minimum percentage afgesproken, zoals gastheer president Luiz Inácio Lula da Silva, de president van Brazilië, had gehoopt.

Lees meer »

OPROEP. Verloor je deze vakantie ook al jouw bagage?

Elke dag gaan er wereldwijd zo’n 26 miljoen koffers verloren, of zeven per duizend luchtvaartpassagiers. Is dit jou ook deze zomervakantie al overkomen op onze en/of internationale luchthaven? Als jij wenst te getuigen, stuur dan een bericht naar onze consumentenexperte Safia Yachou via [email protected]. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

Lees meer »