Niet iedereen kwam met goede bedoelingen naar opening brasserie The Lemon: jassen en truien gestolen

Het openingsweekend van brasserie The Lemon op de hoek van de Wervik- en Ieperstraat in Menen ging gepaard met een grote opkomst. Helaas kwam niet iedereen met goede bedoelingen want er werden jassen en truien gestolen. Niemand neemt de nieuwe uitbaters Katia en haar broer Pieter Dezutter evenwel iets kwalijk.

Voor alle duidelijkheid: de nieuwe uitbaters treft alvast geen schuld. Zo’n laffe daad is voor hen tijdens een anders heel geslaagd openingsweekend alvast niet leuk. “We vinden het ook heel vervelend dat dit gebeurd is. We zullen kijken voor maatregelen zodat zoiets in de toekomst niet meer voorvalt”, reageren de uitbaters op Facebook.

Nog geen aangifte

Bij de lokale politie Grensleie heeft tot op heden nog niemand melding of aangifte gedaan van diefstal van een trui of jas. Tijdens het openingsweekend zorgden enkele dj’s en coverband Fijnkost voor de muziek. De aanwezigen kregen proevertjes voorgeschoteld.

The post Niet iedereen kwam met goede bedoelingen naar opening brasserie The Lemon: jassen en truien gestolen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Chirurgen van paardenkliniek Equitom in Lummen gebruiken virtual reality om zich beter voor te bereiden op complexe ingrepen

De chirurgen van paardenkliniek Equitom in Lummen maken voortaan gebruik van virtual reality om zich voor te bereiden op complexe ingrepen. Met MRI- en CT-scans van het paard wordt er een 3D-model gecreëerd dat de chirurgen in detail kunnen bekijken via een virtual reality-bril. Met deze technologie kunnen ze in het lichaam van het paard duiken, metingen doen en zelfs

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Straks uitspraak over mislukte staatsgreep in Congo, Belg riskeert doodstraf

Een militaire rechtbank in de Congolese hoofdstad Kinshasa spreekt zich vrijdag uit in het proces over de mislukte staatsgreep van eerder dit jaar. Verschillende buitenlanders, onder wie ook de Belgische militaire expert Jean-Jacques Wondo, staan daar terecht. Wondo riskeert de doodstraf. Hij zou zich schuldig gemaakt hebben aan terrorisme en steun aan gewapende groepen. Zijn familie lanceerde vorige week nog

Lees meer »

Als kind sprak hij jarenlang níét, later werd zijn stem wereldberoemd: het straffe levensverhaal van James Earl Jones

Zijn vader vertrok om prize fighter te worden, zijn moeder liet hem achter bij zijn grootouders. Nee, filmlegende James Earl Jones, die maandag overleed, had geen makkelijk leven. Als kind was hij zo getraumatiseerd dat hij jarenlang niet kón spreken: “Op school communiceerde ik met briefjes, later begon ik te stotteren.” Hoe slaagde de man achter Darth Vader en Mufasa

Lees meer »

Jetaime (22) is nieuwe Miss Antwerpen én voltijds mantelzorger: “Mijn zus kan haar droom niet verderzetten, dus moest ik zeker voor die van mij gaan”

Jetaime Vandeuren uit Heist-op-den-Berg mag zich Miss Antwerpen én Miss Talent 2025 noemen. De 22-jarige werd voltijds mantelzorger voor haar zus Gianduja (21), nadat ze betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. “Omdat zij haar droom als profvoetballer niet kon verderzetten, moedigde ze me aan om zeker voor de mijne te gaan.”

Lees meer »

Meer mannen willen diëtist worden

Verschillende hogescholen zagen de opleiding voedings- en dieetkunde bijna verdubbelen in enkele jaren tijd. “De tijd dat we alleen maar mensen hielpen te vermageren, ligt achter ons.” Waarom is de richting zo populair geworden?

Lees meer »