Marc Overmars mag niet aan de slag tijdens beroep tegen wereldwijde schorsing

 

Marc Overmars mag niet werken als technisch directeur van Antwerp tijdens zijn beroep tegen een wereldwijde schorsing van de Fifa voor grensoverschrijdend gedrag.

 

Meer krantenkoppen in België

“Stop met onveiligheidsgevoel aan te wakkeren”: Uitbaters willen ‘t Straatje nieuw leven inblazen

Dieter De Clercq (37) van Café 56 is niet opgezet met hoe Kortrijk als onveilige drugsstad wordt weggezet door bepaalde politici. “Het is een hot topic waar mensen graag over spreken, maar stop met het te voeden. Op den duur zien mensen enkel nog een gemarginaliseerde stationsomgeving in plaats van een volwaardige uitgaansbuurt met gepassioneerde horecaondernemers.”
The post “Stop

Lees meer »

Farmabedrijf achter Ozempic investeert in Vlaamse spin-off die werkt aan obesitasmedicijn

Het Deense farmabedrijf Novo Nordisk pompt samen met de Nederlandse investeerder BioGeneration Ventures vers kapitaal in Tanai Terapeuthics, een jonge spin-off van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) die sleutelt aan een nieuw oraal geneesmiddel tegen obesitas. Novo Nordisk is uitgegroeid tot het waardevolste bedrijf van Europa dankzij het succes van diabetesmedicijn Ozempic en obesitasgeneesmiddel Wegovy.

Lees meer »

Theo Francken schrikt zich een hoedje van reacties op z’n selfie bij de droogkast: “Zonder die foto nooit geweten dat ik leiding moest laten controleren”

Een selfie kan soms verstrekkende gevolgen hebben. Was Theo Francken benieuwd of zijn volgers hem instructies konden geven hoe de was proper te krijgen, dan is hij nu benieuwd of hij in z’n kelder is blootgesteld aan gevaarlijk asbest, dodelijk spul waar in Vlaamse bouwsels nog meer dan 2 miljoen ton van zit verstopt. Hoe herken je asbest? En wat

Lees meer »

Geschorste burgemeester van Moorslede mag niet deelnemen aan verkiezingen

Ward Vergote, de wegens belangenneming geschorste burgemeester van Moorslede, mag bij de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober niet op de lijst staan. Dat heeft het gemeentelijk hoofdbureau beslist. Vergote werd in december vorig jaar veroordeeld wegens belangenneming en voldoet daardoor niet meer aan de voorwaarden om zich verkiesbaar te stellen.
The post Geschorste burgemeester van Moorslede mag niet deelnemen aan

Lees meer »

Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken”

Bobcat Wielsbeke One boekte vorig weekend zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Mibac Middelkerke werd met een veertiger opzij gezet. Dit weekend komt B-Ballers Diksmuide op bezoek in Sporthal Hernieuwenburg.
The post Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hello USA! Kroonprinses Elisabeth gestart met master aan universiteit van Harvard

Kroonprinses Elisabeth is gestart aan haar avontuur aan de universiteit van Harvard in Boston in de Verenigde Staten. Dat tonen de foto’s die het Paleis heeft verspreid. De kroonprinses lijkt met notitieboeken in de hand klaar voor de Master in Public Policy. De 2-jarige master zal haar universitaire opleiding aanvullen na haar bachelor in geschiedenis en politiek aan de Universiteit

Lees meer »