Makers populaire Palworld geconfronteerd met doodsbedreigingen omdat videospel te veel op Pokémon lijkt

De ontwikkelaars van het recent verschenen videospel Palworld worden geconfronteerd met "tweets die lijken op doodsbedreigingen". Dat zegt Takuro Mizobe, de CEO van de studio achter het nieuwe spel dat omschreven wordt als "Pokémon met geweren". 

Meer krantenkoppen in België

Straks uitspraak over mislukte staatsgreep in Congo, Belg riskeert doodstraf

Een militaire rechtbank in de Congolese hoofdstad Kinshasa spreekt zich vrijdag uit in het proces over de mislukte staatsgreep van eerder dit jaar. Verschillende buitenlanders, onder wie ook de Belgische militaire expert Jean-Jacques Wondo, staan daar terecht. Wondo riskeert de doodstraf. Hij zou zich schuldig gemaakt hebben aan terrorisme en steun aan gewapende groepen. Zijn familie lanceerde vorige week nog

Lees meer »

Kogelvrije vesten met schimmel en munitie uit 1983: Taiwan niet te spreken over “onbruikbare” Amerikaans wapenlevering

Taiwan, het eiland in de Oost-Chinese Zee vlakbij China, heeft een "onbruikbaar" wapenpakket ontvangen uit de Verenigde Staten. Dat meldt het Bureau van de Inspecteur-generaal van de VS in een rapport. Het militaire materieel werd niet goed verpakt, en door waterschade en schimmel zijn wapens en kogelvrije vesten onbruikbaar. Taiwan heeft nu honderdduizenden euro’s vrijgemaakt om de lading te herstellen.

Lees meer »

Onbekend werk van Mozart ontdekt

In Leipzig is nieuw werk ontdekt van de wereldberoemde componist. De twaalf minuten muziek werden ontdekt tijdens onderzoek naar een nieuwe muziekcatalogus over het werk van de componist.

Lees meer »

Jumpingweekend was schot in de roos

Het voorbije jumpingweekend van Ruiterclub Groenhove was weer een schot in de roos. Er werd gesprongen in de buitenbaan van de gelijknamige manege aan de Bosdreef. Het talrijk opgekomen publiek genoot van het jaarlijkse evenement, dat de belangrijkste organisatie van de ruitervereniging is.
The post Jumpingweekend was schot in de roos appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dodentol cycloon Boris loopt op tot 18 en einde nog niet in zicht

Aardverschuivingen, overstromingen, stroomuitval, grote evacuaties, tientallen vermisten en zeker achttien dodelijke slachtoffers. Dat is tot nu toe de zware balans van cycloon Boris die over Centraal- en Oost-Europa raast. In de zwaarst getroffen regio regent het intussen minder, stroomafwaarts wordt gevreesd voor meer overstromingen. “Al dat water moet ergens naartoe.”

Lees meer »

Michel Stuypens is team manager bij dames van Eendracht De Haan: “Zoveel bezieling bij onze dames”

De damesploeg van Eendracht De Haan hunkert naar de competitie. Eind augustus speelden ze 3-3 gelijk in een vriendenmatch tegen VC Nazereth-Eke. Op 1 september volgde de wedstrijd in het teken van de Beker van West-Vlaanderen op bezoek bij Fusion Oostende, maar de thuisploeg gaf forfait. De competitie start met een kustderby van formaat: op bezoek bij KRC De Panne.<br

Lees meer »

Diamant voor Hugo en Liliane

Hugo Morlion (85) en Liliane Schotte (87) werden in het Izegemse stadhuis ontvangen naar aanleiding van het diamanten huwelijksjubileum.
The post Diamant voor Hugo en Liliane appeared first on KW.be.

Lees meer »