19-jarige Maria Qnioun opent Dilara Beauty met traditionele ontharingstechnieken

In de Langemeersstraat 53, vlak bij de Veemarkt, opende Maria Qnioun (19) haar eigen schoonheidssalon, Dilara Beauty. “Ik breng een unieke ervaring naar mijn klanten door gebruik te maken van traditionele ontharingstechnieken met een touwtje.”

Het pand van Dilara Beauty heeft voor Maria een speciale betekenis aangezien haar moeder hier vroeger vaak een kapsalon bezocht. “Als kind bracht ik hier vele uren door, wachtend op mijn moeder of spelend in de buurt. Een vriend van mijn neef merkte op dat het pand te huur stond en toen ging de bal snel aan het rollen om hier mijn eigen schoonheidssalon te openen in bijberoep.” Daarnaast werkt Maria als medewerker bij schoonheidswinkel Yves Rocher in Ieper, waar ze haar carrière begon als student. “Ik koos voor een hippe en strakke interieur die een uitnodigende sfeer uitstraalt waardoor klanten zich meteen thuis voelen.”

“Ik ben heel graag bezig met schoonheid. Als kind leerde ik de traditionele ontharingstechnieken van mijn tante. Ik vond het boeiend om haar met touwtjes te zien epileren”

Marie trouwde in oktober 2023 met Ali. “Als we een dochtertje krijgen, dan wordt haar naam Dilara. Ik vind het een prachtige naam en wou alvast mijn eigen zaak vernoemen naar haar.” Bij Dilara Beauty kan je terecht voor gezichts- en keratinebehandelingen, evenals epilaties. “Zelfstandig ondernemen is voor mij een droom die uitkomt. Ik ben heel graag bezig met schoonheid. Als kind leerde ik de traditionele ontharingstechnieken van mijn tante. Ik vond het boeiend om haar met touwtjes te zien epileren. Sindsdien doe ik het voor heel mijn familie, nu ook voor mijn eigen klanten.”

Dilara Beauty biedt ook de mogelijkheid om jurken te huren vanaf 25 euro © Dilara Beauty

Naast traditionele behandelingen biedt Dilara Beauty ook de mogelijkheid om jurken te huren vanaf 25 euro, geschikt voor verschillende gelegenheden. “Mijn salon is voor iedereen toegankelijk en ik biedt een diverse selectie aan jurken aan, inclusief kortere en gewaagdere stijlen”, benadrukt Maria. “Ook de parfums van Pinkscented_, authentieke parfum van Dubai, kan je bij mij aankopen.”

Dilara Beauty is op afspraak elke dag geopend. Voor afspraken en informatie kan je Maria bereiken op 0498/97.14.08. Volg dilarabeauty.k op Instagram voor meer updates.

The post 19-jarige Maria Qnioun opent Dilara Beauty met traditionele ontharingstechnieken is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Brug/N-VA/Open VLD stellen voltallige nieuwe kieslijst voor in Ingelmunster: “Klaar voor de toekomst”

Onder grote belangstelling stelde de huidige meerderheid De Brug/N-VA/Open VLD de voltallige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor in ’t Ontmoetingscentrum in de Bollewerpstraat. Op zondag 13 oktober kunnen de dorpsgenoten stemmen op veertien onafhankelijken, vijf N-VA-kandidaten en twee Open VLD’ers. Elf van de 21 kandidaten zijn nieuw op de lijst.
The post De Brug/N-VA/Open VLD stellen voltallige nieuwe kieslijst

Lees meer »

Z’n huwelijk met Avril Lavigne liep erop stuk en het veroorzaakte bijna z’n dood: SUM 41-zanger vocht tegen alcoholverslaving

“Toen ik eindelijk weer bij zinnen was, vertelden ze me dat ik bijna was gestorven.” Maar kijk, straks mag frontman Deryck Whibley (44) op Rock Werchter aan de bak met zijn SUM 41. Voor een afscheidstournee die moet dienen als ultiem hoogtepunt, nadat een leven vol drank de carrière van – een ondertussen gelouterde – Whibley bijna kopje onder deed

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »

“Hier is volop paniek”: Vlaamse toeristen wegens bosbrand op Grieks eiland Kos geëvacueerd, brand is onder controle

Op het Griekse eiland Kos werden gisteren toeristen geëvacueerd uit meerdere grote hotels vanwege een naderende bosbrand. “Het is hier volop paniek,” vertelde Elise Michielsen (19), een studente uit Merksplas. “We hebben snel een koffertje moeten pakken met onze belangrijkste spullen.” De ruim honderd brandweerlieden die de grote bosbrand bestrijden kregen de brand deze nacht onder controle volgens de Griekse

Lees meer »

Orbán ontmoet president Poetin in Moskou voor omstreden gesprek over oorlog in Oekraïne: “Vrede komt er niet zomaar, je moet ervoor werken” 

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin over de oorlog in Oekraïne gesproken. Orbán heeft het over een "vredesmissie", maar het bezoek stuit op heel wat kritiek bij Europese leiders. Zij benadrukken dat de Hongaarse premier niet kan spreken in naam van de Europese Unie, zelfs niet nu Hongarije voorzitter is van de

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Domper voor Spanje: draaischijf Pedri mist rest van EK, ‘dader’ Kroos excuseert zich

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »

Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout

Torhout is een wandelroute rijker: het Krommenhaakpad. Het gloednieuwe traject van 7,7 kilometer werd uitgestippeld door Ivan Bauwens en zijn vrouw Lucrèse Warnez, die de lokale afdeling van Pasar leiden.
The post Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

De tijdritparel van wereldkampioen Remco Evenepoel ontleed: “Dit koop je als gewone mens niet. Tenzij je superrijk bent”

Kleren maken de man. Maar in een individuele tijdrit is dat toch vooral de fiets. Met dit exemplaar doet Remco Evenepoel vandaag in de Bourgogne een gooi naar zijn allereerste Touretappezege ooit. Exclusief voor ons ontleedt Nicolas Coosemans, Technical & Development Manager bij Soudal Quick-Step, het pareltje tot in detail. Component per component.

Lees meer »