IN BEELD – Ook in Kursaal Oostende krijgt Jan Smit een staande ovatie én wie weet op 7 december ook in Schiervelde Roeselare?

Kursaal Oostende was uitverkocht voor de show van Jan Smit in een organisatie van Concertevents.

Jan stelde zijn optreden ‘Het Beste Van Jan Smit’ voor. Het werd een overzicht van zijn 27-jarige carrière. Hij zong al zijn grootste hits en bekendste meezingers. Tussendoor kreeg hij regelmatig een staande ovatie en werd er luid meegezongen. Met dezelfde show komt Jan ook nog naar Hasselt en Gent, maar in Oostende had hij groot nieuws, want dit jaar komt hij eveneens nog eens naar Schiervelde in Roeselare. Afspraak op zaterdag 7 december! (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – Ook in Kursaal Oostende krijgt Jan Smit een staande ovatie én wie weet op 7 december ook in Schiervelde Roeselare? is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas overleden F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond is er de clash tussen Frankrijk en België. De kapitein spreekt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

En dan ben je plots niet meer zwanger

Een op de tien vrouwen maakt het mee en een op de zes zwangerschappen eindigt ermee: een miskraam of, zoals het vandaag heet, zwangerschapsverlies. Arkasha Keysers weet nu wat er in zo’n geval gebeurt en hoe het voelt: “De vrijheid om er een beetje, maar niet aardverschuivend triest over te zijn, willen we graag claimen.”

Lees meer »