LIVE UNION-STVV. Union voert de druk op, maar doelman Lindner moet ook alert zijn op poging Steuckers

Union dook als leider en met een reeks van 14 ongeslagen competitiematchen op rij de winterstop in. Gaat de koploper op dat elan door tegen STVV? Volg de wedstrijd in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

N-VA Oostkamp wil meer wegen op lokaal bestuur

N-VA Oostkamp heeft met 27 kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober de intentie om met haar programma ‘Thuis in Oostkamp’ een grotere rol te spelen in het lokale bestuur.
The post N-VA Oostkamp wil meer wegen op lokaal bestuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poetin en 30 jaar jongere turnster hebben samen twee zonen: “Ivan (9) en Vladimir (5) leven geïsoleerd in privévilla van president”

Het Russische onderzoeksbureau ‘The Dossier Center’ is erachter gekomen dat president Vladimir Poetin (71) twee jonge zonen heeft met zijn huidige vriendin, de gewezen turnkampioene Alina Kabajeva (41). De twee jongens, de 9-jarige Ivan en zijn 5-jarige broer Vladimir, wonen naar verluidt in afzondering in Poetins privévilla in het westen van Rusland. “Ze zijn altijd omringd door volwassenen en hebben

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Duizenden protesteren in Israël na ontdekking van gedode gijzelaars

Een dag na de ontdekking van de lichamen van zes gijzelaars die in de bezette Gazastrook werden vastgehouden, is in Israël een grote staking van start gegaan. De actie van maandag is een initiatief van de machtige Israëlische vakbondscentrale Histadrut, en komt er uit protest tegen het onvermogen van de regering om een einde te maken aan het conflict.

Lees meer »

“We moeten gewoon genieten”: KVDO maakt zich op voor galamatch tegen tweedeklasser Eupen

De kop is eraf: KV Diksmuide-Oostende heeft de competitieopener achter de rug met een 1-1 tegen promotiekandidaat Wielsbeke. Maar het is vooral lonken naar het bekertreffen van vrijdagavond tegen tweedeklasser Eupen. “We moeten gewoon genieten”, zegt kapitein Aaron Vandendriessche. De club zet zich schrap voor een hoog toeschouwersaantal.
The post “We moeten gewoon genieten”: KVDO maakt zich op voor

Lees meer »

Wagen belandt tegen glazen inkom van rijwoning in Wervik

In de Geluwesesteenweg in Wervik gebeurde maandagavond even 19.30 uur een spectaculair verkeersongeval. De bestuurder van een blauwe Citroën Berlingo belandde in een lange bocht even voorbij het kruispunt van de Hovenierstraat tegen de rijwoning van schrijnwerker Gregory Depoutre.
The post Wagen belandt tegen glazen inkom van rijwoning in Wervik appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Wielwissel gaat op bizarre wijze helemaal mis, gretige Evenepoel toont zich: de hoogtepunten uit de Tour of Britain

Geen twee op twee voor Soudal Quick-Step in de Tour of Britain. De Belgische formatie leek in de tweede etappe over de beste papieren te beschikken, maar Julian Alaphilippe moest in een sprint met drie z’n meerdere erkennen in Stephen Williams. Een gretige Remco Evenepoel finishte als vijfde. Bekijk als HLN-abonnee hieronder de hoogtepunten!

Lees meer »