Grote baas van Special Forces over zijn job en ‘Kamp Waes’: “Wij bestaan zodat de gewone mens goed kan slapen”

Nu het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ uit de startblokken is geschoten, gaan we op de bezoek bij de Limburger Christophe Comhair (43), de grote baas van de Special Forces. “Mensen die vluchten voor geweld kunnen wij hier niet gebruiken.”

 

Meer krantenkoppen in België

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oudere man gereanimeerd in Melle, maar even later toch overleden in ziekenhuis

Op het Gemeenteplein in Melle werd donderdagavond een oudere man levenloos aangetroffen en ter plaatse door de hulpdiensten lange tijd gereanimeerd. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht maar daar overleed hij kort na aankomst. De politie voert een onderzoek naar de omstandigheden of het om een fietsongeval of een medisch incident gaat.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN: Al 1,9 miljoen mensen ontheemd in Gaza – Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Vertegenwoordiger in doodskisten voor derde keer terecht voor rijden onder invloed van drugs: “Pas op dat je er zelf niet binnenkort in ligt”

“Pas op dat je er zelf niet binnenkort in ligt.” De Kortrijkse politierechter reageerde gevat toen hij hoorde dat een 33-jarige automobilist doodskisten verkocht. Hij stond al voor de derde keer terecht omdat hij met drugs in het bloed achter het stuur zat.
The post Vertegenwoordiger in doodskisten voor derde keer terecht voor rijden onder invloed van drugs: “Pas

Lees meer »

ZOMERREEKS. Ex-politiemensen Carl en Freyke verzeilden in vastgoedsector op Tenerife: “We hebben het onderschat, maar we zijn plantrekkers”

Tot zes jaar geleden bepaalden criminelen het leven van Carl Vorsselmans (50) en Freyke Van Looveren (33), nu staan ze (bijna) dag en nacht paraat voor hun Vlaamse klanten. Tweedeverblijvers die aan de Spaanse kust, op Tenerife en binnenkort ook in Mallorca op zoek zijn naar een woning. “We hebben niet echt een vaste stek. We leven als nomaden, zou

Lees meer »

Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten

Marie-Charlotte Vanhaverbeke en Ellen Distave hebben de handen in elkaar geslagen om een leegstand pand in de Langestraat in Oostende een tijdelijke invulling te geven. Nog tot 21 juli heeft concept Store Lily hier een pop-up ingericht met koopjes. En dat was al meteen een succes.
The post Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten appeared

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

Bellingham en Kane redden Engeland van roemloze aftocht tegen Slovakije

Engeland zit nog in het toernooi. Meer dan een uur leken The Three Lions op weg naar huis tegen een enthousiast Slovakije, maar in minuut 95 achtte Jude Bellingham zijn moment gekomen. Met een omhaal behoedde hij de Engelsen van de nederlaag. De Slovaken waren aangeslagen en kregen na één minuut in de verlengingen de winnende treffer van Harry Kane

Lees meer »

Duizenden euro’s boete voor Gentse ondernemersfamilie die jarenlang krotten verhuurde in Evergem

Een bekende ondernemersfamilie in Gent is veroordeeld tot boetes van tienduizenden euro’s omdat ze jarenlang onbewoonbare woningen verhuurde in Evergem. In de huizen was er gevaar voor brand en elektrocutie, waren er zware vocht- en schimmelproblemen, en was er geen warm stromend water. Eerder, in eerste aanleg kregen ze zware boetes en ook een celstraf met uitstel. Het hof van

Lees meer »