“Jij noemt mij gewoon oud of wat?”: YouTube-fenomeen Average Rob gaat op zoek naar de ‘nieuwe’ Kevin De Bruyne

Een YouTuber die het van zijn flitsende filmpjes en straffe stunts moet hebben, stapt even uit zijn comfortzone. Average Rob wordt voor één dag sportjournalist en duikt in de diepte met de ‘Beste Belgische voetballer in het Buitenland’. Een losse babbel over de nieuwe Kevin De Bruyne (32), de mentale rust die hij vond tijdens de revalidatie bij Manchester City, over papa worden, de conversaties met zijn dochter en de volgende generatie Rode Duivels. “Ik ben al blij wanneer ik ‘s ochtends een zes op de klok zie.” 

Meer krantenkoppen in België

132 mensen geëvacueerd uit flatgebouwen door uitgebrande pizzeria aan strand: “Als deze brandgeur blijft, hopen we op een andere flat”

Verschillende flatgebouwen aan het strand van Nieuwpoort werden in de nacht van zaterdag op zondag geëvacueerd door een brand die een Italiaans restaurant vernielde. Na een opvang van enkele uren mochten de 132 flatbewoners terugkeren, maar een aantal zocht meteen elders onderdak. “Wij blijven met de ramen open, tenzij deze geur blijft hangen”, zegt Patrick in de flat boven de

Lees meer »

Handbagage is nieuwe melkkoe van luchtvaart­maat­schap­pij­en: zoveel rekenen ze tegenwoor­dig aan voor uw trolley

Populaire luchtvaartmaatschappijen hebben een nieuwe melkkoe gevonden: de trolley. Waar een traditioneel rolkoffertje vroeger nog tot de standaard handbagage behoorde, rekenen steeds meer maatschappijen bijkomende kosten aan. En die kunnen serieus oplopen. Bovendien hanteert zowat elke maatschappij andere regels en afmetingen. Welke trucs hanteren ze om je te laten bijbetalen? En kan je deze kost ook vermijden? Wij deden de

Lees meer »

Zomergroeten van Chiro Padiro Lauwe uit… Opoeteren

Chiro Padiro Lauwe was van 11 tot 21 juli op kamp in Opoeteren. Liefst 135 meisjes – van het eerste leerjaar tot het vijfde middelbaar verbleven er in Bivak De Zandhoek.
The post Zomergroeten van Chiro Padiro Lauwe uit… Opoeteren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe de jeugdkampioen ook een topper werd bij de profs:het gouden parcours van Alexander Doom

Alexander Doom (27) begint in Parijs aan zijn tweede Olympische Spelen. De indoorwereldkampioen en Europese outdoorkampioen op de 400 meter is klaar voor een helse negendaagse, het resultaat van jarenlang trainen. “Alexander heeft een polyvalente opleiding genoten.” Vijf ijkpunten uit zijn carrière.
The post Hoe de jeugdkampioen ook een topper werd bij de profs:het gouden parcours van Alexander Doom

Lees meer »

Noodnummer 1722 geactiveerd, vanaf 23 uur code geel in onze provincie

De Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor onweer. Van 14 uur tot en met donderdagavond 21 uur heeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer in heel het land.
The post Noodnummer 1722 geactiveerd, vanaf 23 uur code geel in onze provincie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diner van 475.000 euro met blauwe kreeft en roze macarons duwt begroting van ‘koning’ Macron in het rood

Emmanuel Macron is op de vingers getikt omdat hij te veel geld uitgeeft. Zo heeft een diner van bijna 475.000 euro voor de Britse koning Charles III met blauwe kreeft, roze macarons en exclusieve wijnen de begroting van het Élysée, het kantoor van de Franse president, verder in het rood geduwd. Dat meldt de politieke nieuwssite ‘Politico’ op basis van

Lees meer »