Eddy Snelders ook verdacht van voyeurisme: spycam filmde stiekem vrouwen (onder wie zijn stiefdochter) in badkamer van vakantiehuis

Gewezen voetbalcommentator Eddy Snelders heeft naakte vrouwen met een verborgen camera gefilmd in zijn vakantiehuis in de Ardennen. Behalve voor exhibitionisme wordt hij nu ook vervolgd voor voyeurisme. Dat bericht ‘Het Nieuwsblad’ zaterdag. 

Meer krantenkoppen in België

“Tientallen doden bij aanval op tentenkamp Gaza”, aldus aan Hamas gelieerde media – Israël spreekt van “antiterreuroperatie”

Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens artsen en aan Hamas gelieerde media veertig mensen om het leven gekomen. Zestig anderen zijn mogelijk gewond geraakt. Het Israëlische leger meldt dat het een terroristisch commandocentrum heeft aangevallen, volgens de Palestijnse autoriteiten werd vluchtelingenkamp Al-Mawasi getroffen.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »

Post Title

Oostende loopt vol met boeiende personages en die nodigen we graag eens uit voor een Mercatorgesprek. Neem nu priester Pol Dehullu (57), die de voorbije jaren al twee romans uitbracht en momenteel volop schrijft aan een derde. Het zijn spannende verhalen vol humor, waar de tweestrijd tussen goed en kwaad nooit ver weg is.
The post appeared first on

Lees meer »

Met boeken naar de wijken: Proefproject ‘De Wisselbib’ in drie ontmoetingscentra van start

Bibliotheek Oostende en drie ontmoetingscentra zijn gestart met een gezamenlijk proefproject ‘De Wisselbib’. De bib stelt een collectie boeken ter beschikking in de ontmoetingscentra waar bezoekers een boek kunnen uitlenen of ter plekke lezen. Het aanbod wisselt regelmatig en is aangepast aan de interesses van de bezoekers.
The post Met boeken naar de wijken: Proefproject ‘De Wisselbib’ in drie

Lees meer »

Nederlanders gaan opnieuw in beroep tegen ethaankraker in Antwerps havengebied

De Nederlandse provincie Noord-Brabant tekent opnieuw beroep aan tegen de vergunning die de Vlaamse overheid verleende aan het Britse chemiebedrijf Ineos. Dat meldt de provincie vrijdag op haar website. De ethaankraker van Ineos in de Antwerpse haven zou volgens de Nederlanders nog altijd te veel stikstofdepositie opleveren in het Natura2000-gebied De Brabantse Wal.

Lees meer »