REPORTAGE. Met Average Rob op bezoek bij Kevin De Bruyne en Jeremy Doku in Engeland: “Volgend jaar pak ik hem”

Zijn gedoodverfde opvolger kon de eerste Gouden Schoen voor de beste Belg in het buitenland bijna strelen, toen Average Rob ermee flaneerde op het oefencomplex van Manchester City. Maar anno 2024 staat Jérémy Doku nog altijd in de schaduw van de — not so average — Kevin De Bruyne. Een reportage achter de schermen, met drie vedetten, een belofte van Doku en veel geschater: “Robert Pattinson? Dat is dan ook de enige gelijkenis.” 

Meer krantenkoppen in België

Kartelpartij Verbindend Zulte is ambitieus: “Willen weer meebesturen”

Ex-burgemeester Henk Heyerick (CD&V) doet in oktober een nieuwe gooi naar de sjerp. Hij stopt met de provinciale politiek en wordt lijsttrekker van de kartelpartij Verbindend Zulte (N-VA/CD&V). “Ik voel een grote noodzaak voor vernieuwing”, aldus Heyerick. “Ons doel is meebesturen, twaalf jaar oppositie is genoeg geweest.”
The post Kartelpartij Verbindend Zulte is ambitieus: “Willen weer meebesturen” appeared first

Lees meer »

Inzamelactie gestart voor gezin uit Kortrijk getroffen door woningbrand

Nathan Feys (33), Hanne Dierynck en hun drie jonge kindjes zagen maandag 8 juli de bovenverdieping van hun woning in Kortrijk in vlammen opgaan. Om hen een hart onder de riem te steken, werd er ondertussen een inzamelactie opgestart door een goede vriendin Jentien Gouhie. “Help hen via deze weg, zodat ze snel terug kunnen naar hun eigen start.”

Lees meer »

Voor het einde van het jaar bijna 100 nieuwe Hoppin-deelwagens in West-Vlaanderen

Vrijdag werd in Kemmel bij Heuvelland het Hoppinpunt ‘Kemmel Dorp’ als eerste van 96 Hoppin-deelwagens in gebruik genomen. Claus2you, het autodeelplatform van Claus Mobility uit Zonnebeke, staat in voor de uitrol van de vloot deelwagens voor de vervoerregio’s Brugge, Midwest, Oostende en Westhoek. “Zo worden 51 Hoppinpunten uitgerust met minstens 1 deelwagen”, zegt Peter Roose, politiek voorzitter van de Vervoerregio

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. “Lamine zal nóg meer moeten doen om de finale te halen”: Rabiot prikkelt Yamal (maar óók Griezmann)

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd

Op het einde van het schooljaar worden in alle onderwijsinstellingen de personeelsleden die met pensioen gaan in de bloemetjes gezet. In bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge was dit onlangs ook het geval.
The post Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd appeared first on KW.be.

Lees meer »

130 Buurtbewoners van Sportpark Kuurne sluiten zich aan bij het SAVE-netwerk: “Volgende stap in geïntegreerde aanpak”

Het Sportpark van Kuurne kwam de afgelopen tijd in beeld door de aanwezige overlast én door de kordate aanpak van de amokmakers die deze overlast veroorzaken. De nultolerantie van gemeente- en politiediensten werd versterkt door onder meer het plaatsen van een mobiele camera. Nu worden ook de buurtbewoners extra betrokken door zich te verbinden via het SAVE*-netwerk.
The post

Lees meer »

Ruben Vanraefelghem (R. Knokke FC, 1ste nationale) gaat nog even door: “Lichaam protesteert nog niet”

Een zeldzame vrije avond voor Ruben Vanraefelghem: we mogen hem opzoeken in zijn gezellige woning in het landelijke Roksem. We worden geconfronteerd met een huiselijk tafereel waarin de kindjes Josie en Bloom een hoofdrol vertolken. Terwijl de zus van de vrouw des huizes zich over de kroost ontfermt, zetten Ruben Vanraefelghem (31) en zijn levensgezellin Kay Demeyer (32) zich bij

Lees meer »

Waarom staan er 50 strandstoelen op de Meir?

Wie vandaag over de Meir wandelde, zag daar een vijftigtal strandstoelen van Gazet van Antwerpen opgesteld staan. Die hadden we er in alle vroegte geplaatst. De stunt kaderde in een andere stunt: deze zomer kan je namelijk 8 weken lang Gazet van Antwerpen lezen voor maar € 8. En mis je na die 8 weken je dagelijkse portie nieuws? Dan

Lees meer »

ROYALTYCHECK. Camilla wordt distelkoningin, Frederik en Mary doen het traditioneel in Groenland

De Britse koningin Camilla heeft de hoogste onderscheiding in Schotland gekregen. Ze is nu… de distelkoningin. De Deense koningin Mary maakte een verre reis met koning Frederik, maar ze bleven daarbij toch binnen hun koninkrijk. En koningin Máxima trok naar een gemeente waar ze de vlucht van inwoners proberen te stoppen. Dit en meer viel deze week op in royaltyland.

Lees meer »