REPORTAGE. Average Rob bezocht Kevin De Bruyne, maar zag dat geluk soms in een klein hoekje schuilt. Of in een Mercedes G-klasse

Zijn gedoodverfde opvolger kon de eerste Gouden Schoen voor de beste Belg in het buitenland bijna strelen, toen Average Rob ermee flaneerde op het oefencomplex van Manchester City. Maar anno 2024 staat Jérémy Doku nog altijd in de schaduw van de — not so average — Kevin De Bruyne. Een reportage achter de schermen, met drie vedetten, een belofte van Doku en veel geschater: “Robert Pattinson? Dat is dan ook de enige gelijkenis.” 

Meer krantenkoppen in België

Ook tweede boksster met te veel testosteron is dicht bij medaille na vlotte zege: genderdiscussie blijft actueel

Na de erg controversiële bokskamp bij de weltergewichten tussen Carini en Khelif, de boksster met hoog testosterongehalte, waren alle ogen vandaag in de Arena Paris Nord Stade Roland Garros gericht op de Taiwanese Lin Yu Ting (28), de andere boksster die door boksbond IBA na een geslachtstest op het WK van vorig jaar geweerd werd maar wel welkom is op

Lees meer »

Flower Café voortaan in nieuw pand in stadscentrum

In de Boterstraat 25 openden Waheed Kaware (35) en Amira Abu Issa (25) Flower Café. Na een jaar in de Tempelstraat, komen ze nu in een uitgebreider pand terecht, waar ze ook hun kaart uitbreiden met verschillende Belgische en Arabische specialiteiten.
The post Flower Café voortaan in nieuw pand in stadscentrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpse wegpiraat verstopt autosleutel in zijn onderbroek

De lokale politie van Antwerpen heeft een man betrapt die allerlei gevaarlijke verkeersmanoeuvres uithaalde. Hij reed onder meer door het rode licht en tegen de rijrichting in en vormde zo een gevaar voor voetgangers en fietsers. Toen de politie hem aansprak, ontkende hij dat hij met de auto had gereden. Tot de agenten de autosleutel in zijn onderbroek vonden.

Lees meer »

Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend

Het zag er een paar dagen naar uit dat de voetploeg VK Akkers Middelburg, bij gebrek aan een terrein, zou ophouden te bestaan. Samen met de eigenaars van het terrein en de gemeente heeft de ploeg een (tijdelijke) oplossing gevonden.
The post Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Plottwist in Spa-Francorchamps: George Russell moet na zege vrezen voor diskwalificatie, klimt Max Verstappen nog een plekje?

De Grand Prix van België krijgt mogelijk nog een staartje. George Russell dacht op waanzinnige wijze gewonnen te hebben op Spa-Francorchamps, maar na afloop bleek dat zijn auto anderhalve kilo te licht was bevonden bij de weging. Een mogelijk gevolg daarvan is dat hij gediskwalificeerd wordt en teamgenoot Lewis Hamilton wordt uitgeroepen tot winnaar. Max Verstappen finishte in eerste instantie

Lees meer »

Groep Ubuntu en ION bouwen tegen 2026 24 zorgunits in project ZUUD: “Kwalitatieve woningen voor mensen met een beperking”

De inclusieve netwerkonderneming Groep Ubuntu en projectontwikkelaar ION bouwen een nieuw project voor inclusief wonen aan de Vanhemmens Hoevestraat in Zwevegem. In totaal komen er 24 zorgunits die in 2026 zullen klaar zijn. “Wanneer iedereen zijn plekje kan vinden in een buurt, wordt die meteen een stuk socialer en levendiger”, zegt Kristof Vanfleteren, CEO van ION.
The post Groep

Lees meer »

Elf mensen naar ziekenhuis na woningbrand

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node heeft maandagnamiddag een brand gewoed in een rijwoning. Elf personen raakten daarbij gewond maar geen van hen verkeerde in levensgevaar. Door de brand is de getroffen woning onbewoonbaar. Dat meldt de Brusselse brandweer.

Lees meer »

Vlastuin Kuurne loopt vertraging op: “Tegen voorjaar 2025 af”

Door onvoorziene omstandigheden heeft de werf van het nieuwbouwproject ‘Vlastuin’ in Kuurne enige vertraging opgelopen. Ondertussen is de aannemer Everaert-Cooreman terug volop gestart met het afwerken van de ruwbouw en de voorbereidingen voor de afwerking en de uitvoering van de technieken.
The post Vlastuin Kuurne loopt vertraging op: “Tegen voorjaar 2025 af” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaanderen Muziekland laat Vajèn van den Bosch (Elsa) uit de Nederlandse musical Disney FROZEMos op 8 augustus optreden in Nieuwpoort

Pickx+ is zeer blij een nieuwe naam toe te voegen aan de line-up van Vlaanderen Muziekland op 8 augustus in Nieuwpoort. Niemand minder dan de hoofdrolspeelster uit de Nederlandse versie van de musical FROZEN komt naar Vlaanderen voor de opnames.
The post Vlaanderen Muziekland laat Vajèn van den Bosch (Elsa) uit de Nederlandse musical Disney FROZEMos op 8 augustus

Lees meer »

Hof Ter Emstrode viert con brio het vijftigjarig bestaan

Hof Ter Emstrode, de bekende horecazaak nabij de visvijvers langs de Papestraat, bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laten zaakvoerder Pieter-Jan Bruneel en zijn familie niet zomaar passeren. In aanloop naar de opening van de Ledegemse Meersen werd het terras vernieuwd. De zaak pakt de komende drie weken ook uit met Dulle Donderdagen.
The post Hof Ter Emstrode viert con

Lees meer »