Alec Baldwin opnieuw aangeklaagd voor onvrijwillige doodslag op filmset van ‘Rust’

Acteur Alec Baldwin wordt in New Mexico opnieuw aangeklaagd voor twee gevallen van onvrijwillige doodslag op de filmset van Rust. Dat melden Amerikaanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe verlopen de Franse parlementsverkiezingen vandaag?

Frankrijk trekt vandaag naar de stembus voor de eerste ronde van de vervroegde parlementsverkiezingen. Drie grote blokken strijden in de hoop om na de tweede ronde het land te leiden: Rassemblement National (uiterst rechts), Nouveau Front Populaire (links en uiterst links) en daartussenin Ensemble van president Macron.

Lees meer »

Realityster Paris Hilton getuigt in Amerikaanse Congres over ervaringen in jeugdzorg: “Ik leerde niets, behalve trauma”

Voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft realityster Paris Hilton gepleit voor een beter beleid voor kinderen in de pleeg- en jeugdzorg. Ze getuigde er over haar eigen traumatische ervaringen in zogenoemde ’therapeutische kostscholen’. "Dit is een miljardenindustrie die enkel uit is op winst", zei ze. "Ik leerde er niets, behalve trauma."

Lees meer »

Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds: “Dol op koffie en ontbijten”

Na twaalf jaar zette Li Vandamme, partner van vrt-journalist Lieven Verstraete, een punt achter de uitbating van haar bekende koffiebar Li o Lait in de Dweerstraat. De koffiebar wordt overgenomen door Frieda Nys, die met haar man al een mobiele koffiebar runt en de zaak herdoopt tot Coffee Birds.
The post Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds:

Lees meer »

Vanaf september rijden er opnieuw bussen in de Bozestraat in Heule

Het nieuwe vervoersplan van De Lijn dat begin dit jaar van toepassing werd, had nogal wat impact op de bussen die Heule aandeden. Heel wat lijnen werden geschrapt en haltes afgeschaft. Nu is er alvast goed nieuws voor de Tinekeswijk en de Bozemolenwijk. Vanaf september zullen er opnieuw bussen door de Bozestraat rijden.
The post Vanaf september rijden er

Lees meer »

“De politie treft de uitgebrande wagen met haar verkoolde lichaam aan”: de strafste verhalen achter de grootste zomerhits

‘The Ketchup Song’ is intussen meer dan twintig jaar oud, maar het catchy refreintje en bijhorende gekke dansje zitten nog steeds in het collectieve geheugen. De zussen van Las Ketchup staan vanavond op het podium van de Foute Party van Qmusic. Fout of niet, het werd een hele dikke zomerhit die de ‘Lambada’ en ‘Macarena’ moesten doen vergeten. Dit is

Lees meer »