Tom Vermeir, Dimitri Proost en Fiona Snauwaert over hun Oostende

07:00 Ze zijn met velen, de aangespoelde vissen in Oostende. De stad trok ook Tom Vermeir, Dimitri Proost en Fiona Snauwaert aan. Ze vertellen hoe de badstad kan charmeren. 

Meer krantenkoppen in België

Hier en daar maken wolken plaats voor opklaringen, maar ook buien zijn mogelijk

Woensdagochtend zijn er af en toe lage wolken, maar we zullen ook kunnen genieten van mooie opklaringen in sommige regio’s. In de loop van de dag wordt het wisselend tot soms zwaarbewolkt en is er nog kans op een bui. Halverwege de namiddag zal een meer gestructureerde buienlijn uiteindelijk het land bereiken vanuit Nederland en de Noordzee. De maxima variëren

Lees meer »

Ombudsdienst ontving dit jaar al meer klachten over De Lijn dan in heel 2023: “Bussen komen niet opdagen of zijn overvol”

Sinds vervoersmaatschappij De Lijn haar dienstregeling begin dit jaar heeft aangepast, ontving de Vlaamse Ombudsvrouw al meer dan 500 klachten. Dat zijn er meer dan heel vorig jaar. De meeste klachten gaan over bussen die te laat of helemaal niet komen. Volgens De Lijn is het grootste deel van de bussen te oud en vallen de voertuigen daardoor regelmatig uit.

Lees meer »

Zijn er wél getuigen? “Minstens één renster reed bij Muriel Furrer toen ze noodlottige val maakte”

Volgens de Zwitserse krant ‘Blick’, al dagen leidinggevend rond het tragische nieuws, was er wel degelijk minstens één getuige die Muriel Furrer (18) een afwijkend manoeuvre zag maken voor haar noodlottige val in de juniorenkoers op het WK wielrennen. Het nam contact op met de federaties en kreeg bevestigd: de Zwitserse reed niet alleen. Worden de omstandigheden zo ietwat opgehelderd?

Lees meer »

Studio Bless is nieuw in het centrum van Dudzele

Op maandag 7 oktober opent langs de Westkapelse Steenweg 27 in Dudzele met Studio Bless een nieuw kapsalon. Jennifer Van Laarhoven is de zaakvoerster. “Ik kwam tot het besef dat ik mijn passie als kapster miste.”
The post Studio Bless is nieuw in het centrum van Dudzele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse vrouw buitte prostituees uit in Kortrijks huurappartement terwijl ze volop uitkeringen incasseerde

Een Nederlandse vrouw uit Kortrijk staat in de Brugse rechtbank terecht voor mensenhandel en pooierschap. S.V. (43) verhuurde tegen woekerprijzen een werkplek aan prostituees, terwijl ze zelf werkloosheids- en invaliditeitsuitkeringen genoot.
The post Nederlandse vrouw buitte prostituees uit in Kortrijks huurappartement terwijl ze volop uitkeringen incasseerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Nieuwbouwwoningen op laagste peil in kwarteeuw

In de eerste helft van dit jaar is het aantal verleende vergunningen voor nieuwbouwwoningen en -appartementen in Vlaanderen naar het laagste peil in een kwarteeuw gezakt. Dat blijkt vandaag uit een analyse van ‘De Tijd’ op basis van gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Een bloemetje voor Katrien die 7 op 7 voor oma Yolanda zorgt

“Mijn tante Katrien Deknock verdient een boeket”, mailt Lieve Simoens naar KW, “omdat zij haar hulpbehoevende mama Yolanda Decoster van 99 jaar in huis nam en de zorg 24 op 24, zeven dagen op zeven met heel veel warmte en liefde doet.”
The post Een bloemetje voor Katrien die 7 op 7 voor oma Yolanda zorgt appeared first on

Lees meer »

Valentin Petillon rijdt beresterk wegseizoen

Valentin Petillon rijgt dit jaar de overwinningen en dichte ereplaatsen aaneen. De tweedejaarsnieuweling van Wanty Cycling Team ziet zijn sterke prestaties beloond met een mooie transfer naar het jongerenteam van Soudal Quick Step.
The post Valentin Petillon rijdt beresterk wegseizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »