“Snoepwinkel voor dames”: Outrance Fashion opent gloednieuwe boetiek in Roeselare

Damesboetiek Outrance Fashion verhuist van Izegem naar Roeselare. Laura Segers (28) runde haar zaak de voorbije jaren in het voormalig postgebouw in de Baron de Pélichystraat in Izegem, maar opent vrijdag haar gloednieuwe boetiek in het winkelcentrum R.Plaza in Roeselare. “En ook hier kleurt de winkel roze. Dit is een snoepwinkel voor dames”, glundert Laura.

Laura Segers startte in 2018 een pop-up in dameskledij in het voormalige postgebouw in Izegem. “Eigenlijk was ik aanvankelijk niet zeker of ik wel een fysieke winkel wou”, zegt ze. “Even voordien was ik gestart met de online verkoop van mode. Dat deed ik vanuit onze garage. Ik wilde met de pop-up eens zien of een fysieke winkel een meerwaarde zou zijn.”

Het werd een succes en Laura besliste al snel om haar zaak langer open te behouden. “Ondanks het gebrek aan genoeg parking en het feit dat we over drie etages verspreid zaten, sloeg de boetiek goed aan.” Laura gaf ook haar eigen draai aan het pand. Na serieuze schilderswerken kleurde Outrance Fashion roze. “Anders dan andere zaken. Dat vind ik wel belangrijk.”

73.000 volgers

De voorbije jaren kwamen klanten van ver naar Izegem om er bij Outrance Fashion te shoppen. “We blijven ook sterk inzetten op ons online verhaal. Op Instagram hebben we 73.000 volgers. Veel van onze klanten komen vandaag uit Nederland”, zegt Laura.

Het voormalige postgebouw was intussen te klein geworden voor Laura en haar team. “Ik ging op zoek naar een ruimere locatie met veel parking. Mijn moeder vertelde me dat ik eens op R.Plaza in Roeselare moest gaan kijken”, zegt ze. Dus ging ze eens kijken naar het winkelcentrum aan de Rijksweg. Ze was meteen verkocht. “Toen ik toekwam, wist ik meteen dat dit de nieuwe stek voor de winkel zou worden. Veel parking, een ruim pand en ook de nabijheid van grote winkels zoals Albert Heijn en Sportline zijn een troef. Het is een bewuste keuze om niet in het stadscentrum een winkel te openen. Klanten die bij ons over de vloer komen, zoeken ons bewust op.”

Opmerkelijk eindresultaat

Vorige zomer begonnen de werken aan de nieuwe winkel. Het eindresultaat is opmerkelijk en zeer herkenbaar. “Roze natuurlijk, fleurig en vrouwelijk. Net zoals de kledij die hier te vinden is. Dit is een snoepwinkel voor dames. Hier hangt niets dat ik zelf niet zou dragen. We kiezen alles zorgvuldig uit in Parijs”, zegt Laura.

“Het is een bewuste keuze om niet in het stadscentrum een winkel te openen”

Naast kledij, schoenen en accessoires vind je bij Outrance Fashion ook zwangerschapsmode. “Ik ben daarmee gestart toen ik zelf zwanger was”, zegt Laura. “De stukken zijn zo gekozen dat je ze ook na de zwangerschap nog kunt dragen.” In Outrance Fashion is er ook een afdeling met babykledij voor zowel jongens als meisjes van 0 tot 2 jaar.

Outrance Fashion opent vrijdag de deuren en zal open zijn op maandag van 13 tot 18 uur en van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

The post “Snoepwinkel voor dames”: Outrance Fashion opent gloednieuwe boetiek in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen op school vaak niet naar het grote toilet durven. Slecht voor de gezondheid, maar de reden kunnen we begrijpen…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sam Calmeyn maakt overstap naar #Team8980: “Conclusies trekken als je niet meer op dezelfde golflengte zit”

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober staat Sam Calmeyn op de negende plaats bij #Team 8980. Zes jaar geleden begon zijn politieke loopbaan nog bij N-VA. Door onenigheid met de partijtop zetelt hij sinds enkele maanden als onafhankelijke in de gemeenteraad.
The post Sam Calmeyn maakt overstap naar #Team8980: “Conclusies trekken als je niet meer op dezelfde golflengte

Lees meer »

Vliegtuigje stort neer in wijk in Oregon: 3 doden

Een vliegtuigje is zaterdag neergestort tegen een woning in de Amerikaanse staat Oregon en heeft daarbij brand veroorzaakt. Bij de crash kwamen twee inzittenden van het vliegtuigje om het leven en een bewoner van een van de huizen die werden geraakt.

Lees meer »

Koor Gaudia Canticorum steunt Zorghuis Oostende

Met het geslaagde dubbelconcert ‘Lie! Lie! Lie! Lie! Liefde voor Muziek!’, dat plaatsvond in De Grote Post op 15 en 16 juni, kon het Oostends gemengd koor Gaudia Canticorum het bedrag van 2.000 euro verzamelen. De bijhorende cheque werd overhandigd aan de vertegenwoordigers van Zorghuis Oostende, ‘een bijna-thuis voor mensen met kanker’. Meer info over
The post Koor Gaudia

Lees meer »

Barry Callebaut sluit fabriek in Italië

Chocoladereus Barry Callebaut, die een grote aanwezigheid heeft in België, sluit zijn fabriek in het Italiaanse Intra, aan het Lago Maggiore. Dat heeft het bedrijf gemeld in een brief aan het personeel. Barry Callebaut verwijst voor de beslissing naar de beperkte toekomstige rendabiliteit en de logistieke complexiteit van de site.

Lees meer »

Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro

Het Pradopark heeft eindelijk een volledig vernieuwd veldje voor balspelen: voetbal, basketbal, volleybal en meer. De tweeling Younes en Youssef El Haddaji, gekend van de Red-Side Academy Kortrijk, ijverden ervoor. Het kostenplaatje bedraagt 78.000 euro.
The post Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Neo-triatleten Greg Van Avermaert, Sven Vanthourenhout en Jelle Wallays schaven zwemtechiek bij met tips van legende Frederik Van Lierde

Voormalige wielrenners die zich wagen aan triatlon, het is een fenomeen dat we vaker en vaker terugzien. Onlangs kreeg deze trend een boost door niemand minder dan tweevoudig Olympisch goudwinnaar Remco Evenepoel, die aankondigde na zijn wielercarrière de triatlon in te willen duiken. Een ander opmerkelijk voorbeeld is Greg Van Avermaet, die eind vorig jaar zijn eerste triatlon, SGrail in

Lees meer »

EXCLUSIEF. 5 Vlamingen gaan strijd aan met Philips over toestel voor slaapapneu: “Waar komt die kanker vandaan? Niemand die er op kan antwoorden”

De Nederlandse elektronicareus Philips trof in de VS al een schikking van 1,1 miljard euro over mogelijke gezondheidsrisico’s van hun beademingstoestel tegen slaapapneu. Nu staat het bedrijf ook een grote Europese groepsvordering te wachten, een primeur. Vlamingen Monique (78), Danny (60), Mieke (67)en Dirk (65) sluiten zich daar nu bij aan, omdat ze na jarenlang gebruik van het toestel met

Lees meer »

Ruben Van Gucht stoot tijdens looptochtje in Parijs op ‘mobiele prostitutie’: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37), die momenteel verslag uitbrengt van de Paralympische Spelen in Parijs, wist niet wat hij zag toen hij tussen alle beslommeringen door een rondje ging hardlopen door het Bois de Boulogne, zowat het bekendste park van de Franse hoofdstad. De sportverslaggever passeerde tijdens zijn tochtje een rij witte bestelwagens. Wat die daar stonden te doen, deed zijn

Lees meer »

Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer

Alexander Doom zet na elf jaar de samenwerking met zijn trainer Philip Gilson stop. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De Roeselarenaar kiest in de toekomst voor een duo als trainer: Koen Bellemans en Tine Bex.
The post Alexander Doom wisselt na elf jaar van trainer appeared first on KW.be.

Lees meer »