Sneeuwstoring verlaat ons land: opklaringen op meeste plaatsen, maar het blijft oppassen voor gladde wegen

De storing die gisteren en vannacht heel wat sneeuwpret en -miserie veroorzaakte in grote delen van ons land, verlaat ons vandaag. Vanochtend sneeuwt het nog in Wallonië, op andere plaatsen worden opklaringen verwacht. Toch blijft het oppassen voor gladde wegen, waarschuwt het Agentschap Wegen en Verkeer. 

Meer krantenkoppen in België

Kampioen Oostende kent weinig moeite met Circus Brussels

Filou Oostende heeft woensdagavond zijn tweede overwinning op rij geboekt in de BNXT League. De landskampioen triomfeerde op bezoek bij Circus Brussels met 82-72 (rust: 42-31).
The post Kampioen Oostende kent weinig moeite met Circus Brussels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hofgracht in Reet kleurt bloedrood: een vandalenstreek of blauwalg?

In Reet bij Rumst heeft het water van de hofgracht van het Laarkasteel plots een rode kleur gekregen. De bewoners van het kasteel verwittigden de politie omdat ze dachten dat het om kwaad opzet ging. Er zijn ondertussen stalen genomen om te zien of het water besmet is met blauwalg, dat ook een rode kleur aan water kan geven.

Lees meer »

Max Verstappen haalt opnieuw stevig uit naar FIA en dreigt met stoppen: “Zo geen zin om door te gaan met Formule 1”

Max Verstappen is na afloop van de Grand Prix van Singapore nog eens teruggekomen op wat er eerder deze week speelde. De Red Bull-coureur ontving een taakstraf voor het in de mond nemen van het Engelse F-woord, waarna hij ook de persconferentie ‘saboteerde’. Na de race uitte Verstappen opnieuw zijn ongenoegen, inclusief dreigementen aan de FIA.

Lees meer »

Pelt en Houthalen-Helchteren zetten hun Olympiërs in de bloemetjes

De gemeenten Pelt en Houthalen-Helchteren hebben hun atleten die deelnamen aan de Olympische Spelen in Parijs in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde tijdens een huldiging in belevingscampus De Stroming in Pelt en het gemeentehuis in Houthalen-Helchteren. Kajakkers Hermien Peters, Artuur Peters en Lize Broekx mochten op de Spelen aantreden in de finale. Zwemster Roos Vanotterdijk plaatste zich dan weer 2

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe invloedrijke rapper Sean ‘Diddy’ Combs een seksueel roofdier werd

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »