Sitra Group uit Ieper wordt wielersponsor van wielerploeg Intermarché-Wanty: “We delen dezelfde waarden”

Wielerploeg Intermarché-Wanty verwelkomt Sitra Group uit Ieper als nieuwe sponsor op de uitrusting van het UCI WorldTeam, met onder meer Biniam Girmay, ex-winnaar van Gent-Wevelgem. Het logo van het internationaal transportbedrijf met specialisatie in het transport en logistiek van voedingsmiddelen zal voortaan niet enkel de Europese snelwegen, treinsporen en waterwegen kleuren, maar tevens in het peloton op de rug van de renners, net onder beide schouderbladen. Tot het team behoren onder meer onze gouwgenoten Vito Braet, Baptiste Planckaert en de ingeweken Gerben Thijssen.

“Sitra is verheugd haar partnerschap met Team Intermarché-Wanty aan te kondigen”, zegt CEO David Saelens. “Met trots delen we dezelfde waarden: gedrevenheid, passie en toewijding. Net zoals onze vrachtwagens elke kilometer met vastberadenheid afleggen, gaan we samen met Intermarché, Wanty en de andere partners van het team voor de extra mijl in de wielerwereld. Deze samenwerking is niet zomaar een samenwerking, maar een 100 procent identificatie om samen uit te blinken en successen te behalen. Met gedeelde passie trappen we vol vertrouwen op weg naar een veelbelovende toekomst.”

Marktleider in levensmiddelenlogistiek

Wanneer u vandaag lekker eet, is de kans groot dat de ingrediënten van deze maaltijd door Sitra Group behandeld werden. Het familiebedrijf is sinds 1962 marktleider in de levensmiddelenlogistiek en vervoert, verwerkt en slaat levensmiddelen op in alle verschillende vormen, van poedervorm over vloeibaar tot pallets.

Het ultramoderne transportbedrijf bouwt dagelijks aan een uitgebreide, moderne infrastructuur en duurzame transportoplossingen voor grondstoffen. Met passie voor transport en voor de job gaan de intussen meer dan 2.000 gedreven en gemotiveerde medewerkers steeds voor dat extraatje om hun service uniek te maken voor hun partners. Zo levert Sitra Group met veel goesting een professionele service.

The post Sitra Group uit Ieper wordt wielersponsor van wielerploeg Intermarché-Wanty: “We delen dezelfde waarden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij is in staat van ontkenning”, zegt VS-correspondent Soenens nu president Biden alleen stap opzij wil zetten op vraag van “God de Almachtige”

De Amerikaanse president Joe Biden blijft vasthouden aan zijn kandidatuur voor het presidentschap. Ook in het eerste tv-interview sinds het belabberde debat met Trump gaf hij geen enkele indruk dat hij zal toegeven aan de toenemende druk om een stap opzij te zetten. En dat hij Trump moet laten voorgaan in de peilingen, lijkt hij niet te geloven. "Je voelt

Lees meer »

EXCLUSIEF. Spermadonor die 550 kinderen verwekte, reageert op Netflix-docu ‘The Man with 1.000 Kids’: “Ik ben geen monster”

De rechter legde hem een donorverbod op toen aan het licht kwam dat honderden kinderen werden verwekt met zijn zaad. Jonathan Meijer (42) is het onderwerp van de Netflix-docureeks ‘The Man with 1000 Kids’. Daarin getuigen enkele ouders over Meijers “onverzadigbare drang om zich zoveel mogelijk voort te planten”. “Die documentaire is pure sensatie”, reageert Meijer in een exclusief gesprek

Lees meer »

Weer yoga in de weide van boer Jos

In de weide van boer Jos in Reningelst kan je op vrijdag 12 juli opnieuw een workshop yoga volgen. Dit jaar wordt gekozen voor een avondsessie.
The post Weer yoga in de weide van boer Jos appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zanger en schilder Henk Stevens onverwacht overleden

Henk Stevens (01/12/1967 – 28/06/2024) is op vrijdag 28 juni onverwacht op 56-jarige leeftijd overleden. Henk laat drie kinderen Nona, Lou en Roef en zijn partner Sofie achter.
The post Zanger en schilder Henk Stevens onverwacht overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paardenhoofd van 450 kilo pronkt na restauratie van twee jaar op dakterras van Paul (59) en Ariane (60): “We wilden er eerst een boom zetten”

Paul Van Marcke (59) en Ariane Van de Waeter (60) uit het Oost-Vlaamse Dendermonde hebben sinds afgelopen weekend een paardenhoofd op hun dakterras staan. Het koppel kocht het beeld tijdens een veiling op de Grote Markt, maar raakte snel beschadigd. Na een restauratie van twee jaar is het paardenhoofd nu afgewerkt met illustraties over de strijd tussen Aalst en Dendermonde.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Fabio Jakobsen toont de littekens die het verhaal van zijn carrière vertellen: “Ik ben wel een taaie, denk ik”

“Wielrennen is geen sport voor kleinzerige mensen”, zegt Fabio Jakobsen (27). Zijn lijf is het bewijs. In Polen raakte hij tien tanden en een deel van zijn neus kwijt – hij werd voor dood opgeraapt van de straat. Op zijn knieën en armen hebben valpartijen “spoor over spoor” nagelaten. En toch gaat hij in deze Tour de France weer op

Lees meer »

Grenswegen gesloten tijdens EK-match Frankrijk-België: “Om risico’s op ordeverstoring en vandalisme zoveel mogelijk te beperken”

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België maandag — in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland — zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »