Padel Preneur introduceert de allereerste exclusieve padel community voor ondernemers

Padel Preneur, opgericht door Xan Debaenst en Olivier Decapmaker, lanceert vanaf 23 april hun eerste, unieke concept: Padel & Dine. “De bedoeling is om de combinatie van padel plezier en business netwerk opportuniteiten te stimuleren”, aldus het ondernemend duo.

Xan Debaenst en Olivier Decapmaker introduceren de allereerste exclusieve community voor ondernemers met een passie voor padel. Gedurende de periode van april tot oktober, met als start 23 april, komen ondernemers zes keer samen op dinsdagavond op verschillende West-Vlaamse padelclubs voor het unieke concept Padel & Dine. “Tijdens deze avonden staan padellen, netwerken en dineren centraal. De bedoeling is om de combinatie van padelplezier en business netwerkopportuniteiten te stimuleren. Iedere avond komt er ook een gastondernemer langs die een sterke link heeft met padel en zijn of haar ondernemersverhaal deelt”, legt Xan uit. De ambitie is om een exclusieve, hechte community van een 30-tal ondernemers te creëren.

“Ondernemers hebben vaak, tegen hun eigen wil, de neiging sport op te offeren vanwege drukke agenda’s”, benadrukt Olivier. “Door padel te integreren met netwerken geloven we dat de Padel & Dine-avonden als zeer waardevol ervaren zullen worden en als een niet-te-missen event in de agenda.”

De bezielers van deze community zullen naast de Padel & Dine-avonden ook nog andere concepten lanceren zoals een heus West-Vlaams Padel Kampioenschap voor ondernemers op 30 maart in Garrincha Kortrijk in Heule aan Sportcentrum Wembley en een buitenlandse padelstage. Verder is het hun ambitie om hun concepten ook uit te breiden naar andere Vlaamse provincies.

Wil je meer te weten komen over Padel Preneur en hun activiteiten? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website www.padelpreneur.com.

The post Padel Preneur introduceert de allereerste exclusieve padel community voor ondernemers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Topfavoriet Tadej Pogacar liep tien dagen geleden corona op, maar…: “Tegenwoordig herstelt menselijk lichaam daar sneller van”

Niks of niemand die de almachtige Tadej Pogacar (25) wat kan maken? Think again. Want tien dagen geleden was daar plots… Covid. Gelukkig zonder zware impact. De topfavoriet is fysiek klaar voor de Tour. Maar maakt alsnog voorbehoud. “Voor een klassieker of kortere rittenkoers had ik mezelf in de vorm van mijn leven genoemd. Maar de Tour duurt drie weken.

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen zullen opereren

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen, waaronder een met de Europese Unie. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Overheid betaalt 100.000 euro aan verkeerde persoon: “Hoe is het mogelijk dat zo veel geld zo lang op die foute rekening bleef staan?”

Inga Verhaert, gemeenteraadslid voor Vooruit in Kalmthout, heeft ontdekt dat het Agentschap Opgroeien meer dan 100.000 euro uitbetaalde aan kinderopvang ’t Heidetreintje, in plaats van aan het OCMW. Het geld was bestemd voor meerdere onthaalouders, maar kwam bij één persoon terecht en bleef enkele maanden op diens rekening staan. “Hoe is dat in godsnaam mogelijk?”

Lees meer »

NMBS-dubbeldekstreinen krijgen 40-tal stopcontacten per rijtuig

De M6-dubbeldeksrijtuigen van de NMBS krijgen een verregaande onderhoudsbeurt. Daarbij wordt ook de uitrusting van de treinen gemoderniseerd, voor meer comfort voor de reiziger. Zo zullen de rijtuigen in de toekomst in plaats van zes, een veertigtal stopcontacten tellen, zegt de openbaarvervoersmaatschappij dinsdag in een persbericht.

Lees meer »

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »