Onbekende Kazachse beursmakelaar belooft Belgen spectaculair spaarboekje tot 8,76%: te mooi om waar te zijn?

Een spaarrekening die minstens én meteen 3,88% oplevert, terwijl langetermijnbeleggers zelfs mogen dromen van een opbrengst tot 8,76%. Met deze onwaarschijnlijk straffe rentes probeert Freedom Finance Europe – geen bank, maar een online beursmakelaar van Kazachse origine – momenteel ook de gewone Belgische spaarders te verleiden. Te mooi om waar te zijn? We vroegen het aan financieel expert Stefan Willems. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Kim Kardashian maakt plots achterwaartse salto op dansvloer

Kim Kardashian (43) was een van de aanwezigen op het 40e verjaardagsfeest van haar zus Khloé Kardashian. Ze stal de show op de dansvloer en trok alle aandacht naar zich toe toen ze salto’s begon te maken. Met behulp van Cade Hudson – manager en goede vriend van zangeres Britney Spears – deed ze dit naar eigen zeggen “verschillende keren

Lees meer »

Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek naar oude volksverhalen”

Signe Maene ging op zoek naar Vlaamse volksverhalen, herschreef ze met een eigen twist, vertaalde ze in het Engels en bundelde ze in het boek ‘Flemish Folktales Retold’. “Tijdens mijn studies Engelse literatuur in Schotland raakte ik in de ban van folklore en volksverhalen.”
The post Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek

Lees meer »