Niels Destadsbader acteert en zingt in nieuwe Club van Sinterklaas-film

Alsof de winter nog héél even moest wachten tot dit bericht om de eerste vlokken te lossen, kunnen we nu met veel trots aankondigen dat Niels Destadsbader te zien zal zijn in de nieuwe De Club van Sinterklaas film: Het Grote Sneeuwavontuur. Om de sneeuwsetting helemaal juist te krijgen, mocht de cast afreizen naar het Oostenrijkse Tirol waar de film voor een groot deel werd opgenomen. Op het resultaat is het nog even wachten, want de film zal pas in oktober 2024 te zien zijn in de Vlaamse bioscopen.

Voor hun 13e Club van Sinterklaas-bioscoopfilm pakken de makers dit jaar groots uit. In De Club van Sinterkaas film: Het Grote Sneeuwavontuur reizen Sinterklaas en zijn pieten via Oostenrijk naar België om de grote wens van het meisje Sara te vervullen die daar in een skidorpje woont met haar vader. Daar ziet de Club van Sinterklaas voor het eerst sneeuw en binden ze zelfs de latten aan. Voor de populaire pieten van de club, zoals Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en KADO werden voor deze gelegenheid speciale skipakken en skihelmen ontworpen.

Niels Destadsbader speelt in dit winters avontuur de burgemeester van het dorpje ‘De Witte Bergen’ waar Sinterklaas en de pieten onthaald worden. Voor de gelegenheid zingt hij ook een nummer in de film.

Niels Destadsbader moest niet lang twijfelen toen hij de vraag kreeg om deze rol in te vullen. “Het bleek dat Marie en Georges – mijn petekinderen – grote fan zijn van deze films. Georges heeft zelfs een eigen pak van Coole Piet. Ik kon dus niet anders dan ‘ja’ zeggen. De opnames (aan -15 graden in Oostenrijk) nam ik er met plezier bij. Zeker omdat ik warm onthaald werd door de hele crew. Het rolletje van burgemeester – met een Duits accent – was heel geestig om te spelen. Ik kijk nu al uit naar het moment dat de film klaar is. Ik heb mijn petekinderen alvast beloofd dat ze – samen met mij – als eerste de film mogen zien.”(PADI)

De Club van Sinterklaas film: Het Grote Sneeuwavontuur zit net als zijn voorgangers vol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club van Sinterklaas. De regie en het scenario van de film zijn opnieuw in handen van Martijn Koevoets. De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in coproductie met Dutch FilmWorks. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film in oktober in de Vlaamse bioscopen

The post Niels Destadsbader acteert en zingt in nieuwe Club van Sinterklaas-film is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani (26) spreekt voor het eerst: “We moeten leren om lief te hebben in plaats van te haten”

De bevrijde Israëlische gijzelaar Noa Argamani heeft in een videoboodschap opgeroepen om de overgebleven gevangenen in Gaza niet te vergeten. Argamani liet voor het eerst publiekelijk van zich horen sinds ze op 8 juni gered werd door Israëlische strijdkrachten. De 26-jarige werd op 7 oktober door Palestijnse miitanten van Hamas ontvoerd van een muziekfestival, achterop een motor. De hartverscheurende beelden

Lees meer »

Skeerlerpiste in Kessel-Lo voorlopig dicht omdat ze te onveilig is: “Bart Swings en Jason Suttels moeten nu uitwijken naar andere pistes”

De skeelerpiste van Kessel-Lo bij Leuven, is voorlopig dicht omdat ze onveilig is. Er zitten onder meer barsten in de piste die door het warme weer putjes geworden zijn en daardoor kwam er afgelopen weekend een skater ten val. De domeinbeheerder heeft daarom besloten om de piste voorlopig te sluiten. Wereldkampioenen Bart Swings en Jason Suttels moeten nu op zoek

Lees meer »

Groot deel van centrum van Herentals is fietszone vanaf vandaag

De stad Herentals vormt een groot deel van het centrum vanaf vandaag om tot fietszone. Ook in delen van de wijk Wuytsbergen-Ekelen voert de stad een fietszone in. Zo wil de stad mensen ertoe aanzetten meer de fiets te nemen. Daarnaast moet het centrum veiliger worden voor leerlingen van scholen in de buurt.

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË. Achterstand komt als donderslag bij heldere hemel, klaart het voor rust nog op voor de Spanjaarden?

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Mama van Noa Neal ligt al 1,5 jaar in coma: “Papa weet hoe ik erover denk, maar de beslissing ligt bij hem”

“Ik besef weer dat ik energie tank uit muziek maken.” Noa Neal (38) klinkt vrolijk op haar nieuwe duet met Chris D. Morton, maar privé gaat ze nog steeds door een dal. Zeventien maanden geleden belandde haar mama in een coma. “Haar toestand verbetert niet”, vertelt de zangeres in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over de lange lijdensweg van haar

Lees meer »

Banken en parket Antwerpen waarschuwen voor fraude door kaartophalers

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie. Vooral de oudere bevolking

Lees meer »

Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge

De patiënten van het Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg in Brugge hebben een bedrag van 1.058,40 euro ingezameld voor TEJO Brugge, een organisatie waar jongeren gratis en anoniem terechtkunnen voor therapeutische hulp.
The post Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »