Melania Trump brengt eerbetoon aan haar overleden moeder, ook Donald aanwezig

In Florida heeft Melania Trump hulde gebracht aan haar moeder, die op 9 januari overleed. Ook haar echtgenoot, oud-president Donald Trump, was aanwezig.

 

Meer krantenkoppen in België

“Laat die andere ploegen maar komen”: onze analisten vinden dat Club vertrouwen moet hebben getankt (al wordt komende match al heel belangrijk)

Het strookt op het eerste gezicht niet met de cijfers – de 0-3-nederlaag tegen Borussia Dortmund. Maar onze analisten vinden wel degelijk dat bij Club Brugge het geloof mag zijn toegenomen. “Want ze hebben gewoon een goeie partij gespeeld.” En dat geeft vertrouwen voor de resterende (thuis)wedstrijden in de Champions League. “Want als de fans hier achter hun ploeg gaan

Lees meer »

Reconstructie voor dood van Annie De Poortere in 1994 van start, verdachte (78) doet niet mee

De reconstructie in de zaak van de dood van Annie De Poortere in 1994 in Sint-Martens-Latem ging woensdagochtend van start zonder de verdachte. De medewerking van de verdachte, haar toenmalige echtgenoot, de 78-jarige H.D., was van doorslaggevend belang omdat zijn verklaring centraal staat en er geen getuigen meer zijn die de man kunnen tegenspreken. Het is nog afwachten wat de

Lees meer »

Boze panda blokkeert deur en valt verzorgster aan

In de zoo van het Chinese Chongquing heeft een panda een vrouwelijke dierenverzorgster aangevallen. Dit nadat het dier eerst de verzorgster belette zijn hok te verlaten. De panda, genaamd Ding Ding, achtervolgde haar en viel haar aan, en nadat ze probeerde het dier af te houden, zorgde hij ervoor dat ze struikelde, waarna hij zich op haar stortte. Gelukkig kon

Lees meer »

Rik De Mil herleeft in het Zwarte Land en doet ook Charleroi herleven: “Luisteren is het moeilijkste wat er is voor een coach”

Opgestaan uit de doden: Sporting Charleroi. Met dank aan Rik De Mil (43), die zelf herleeft nadat Westerlo hem een halfjaar terug in de nasleep van die salonremise ineens bij het huisvuil zette. “In het voetbal heb je weinig vrienden, zeggen ze, maar ik heb mogen ondervinden dat veel mensen me appreciëren omwille van wie ik ben.”

Lees meer »

Unizo Ledegem viert jubileum: 75 jaar steun voor ondernemers

Op zaterdag 14 september vierde Unizo Ledegem in het Capellehof in Rollegem-Kapelle haar 75ste verjaardag. Een vijftigtal personen genoten er van een uitgebreid feest. “Het is belangrijk dat we de vele ondernemers in de gemeente samenbrengen.”
The post Unizo Ledegem viert jubileum: 75 jaar steun voor ondernemers appeared first on KW.be.

Lees meer »