Melania Trump brengt eerbetoon aan haar overleden moeder, ook Donald aanwezig

In Florida heeft Melania Trump hulde gebracht aan haar moeder, die op 9 januari overleed. Ook haar echtgenoot, oud-president Donald Trump, was aanwezig.

 

Meer krantenkoppen in België

Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden

“Ingrid verdient zeker een bloemetje”, mailt Rita naar KW. “Ze is moeder van twee kinderen, oma van vijf kleinkinderen, presteert mooi logistiek werk in de bijzondere jeugdzorg en daarbovenop is ze een fantastisch wonder met naald en draad.”
The post Een bloemetje voor Ingrid die veel doet zonder al te veel grote woorden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anderlecht al zeker zonder linksachter Augustinsson tegen Charleroi

Na de 1 op 9 voor Anderlecht en het verlies dinsdagavond tegen RC Genk (0-2) staan paars-wit en Brian Riemer onder zware druk. Winnen tegen Charleroi is een must, maar de Zebra’s zijn met 12 op 21 niet slecht aan het seizoen begonnen en staan zelfs derde. Kan Anderlecht de rug rechten of wordt het helemaal warm onder de voeten

Lees meer »

Overleden 75-jarige kandidate blijft op kieslijst van CD&V staan in Zandhoven: “Vervanging zou te pijnlijk zijn”

In Zandhoven zal Lydia Cautereels (75), die woensdagnacht overleed, op de lijst van de lokale CD&V blijven staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen en het nieuws is bevestigd aan VRT NWS. Ze zal dus niet vervangen of verwijderd worden van de lijst. "Dat zou te pijnlijk zijn voor ons, we willen hiermee een eerbetoon aan haar

Lees meer »

Freinetschool De Boomhut viert zilveren jubileum met feestjaar

Freinetschool De Boomhut in Sint-Andries bestaat dit schooljaar 25 jaar en dat zal iedereen geweten hebben. De Boomhut ontstond toen ouders van de toenmalige freinetschool De Klimop (tegenwoordig gehuisvest in Oostkamp, red.) besloten om onafhankelijk te blijven, waardoor op de huidige locatie ruimte was voor een nieuw project: De Boomhut.
The post Freinetschool De Boomhut viert zilveren jubileum met

Lees meer »

Deze KVO’ers hebben hun nieuwe thuis gevonden

Na het faillissement van KV Oostende eind vorig voetbalseizoen moest de voltallige kern op zoek naar een nieuwe werkgever. En da’s (bijna) iedereen gelukt. Al zitten er voor sommige jongens echt wel bizarre clubs tussen. Iemand een ticketje naar Andorra, Helsinki of Moskou?
The post Deze KVO’ers hebben hun nieuwe thuis gevonden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man uit Diest wanhopig op zoek naar specifieke speelgoedzwaantjes voor dochter met beperking: “Houden ons hart vast als het stuk gaat”

Inwoner van Diest Xavier Lesenne is wanhopig op zoek naar heel bijzondere speelgoedzwaantjes. Het witte zwaantje is het favoriete speelgoed van zijn dochter met een mentale beperking. Omdat ze er zo aan gehecht is, kocht hij elk exemplaar dat hij kon vinden. "Maar er blijft er maar eentje over. We houden ons hart vast als dat stuk gaat", zegt Xavier.

Lees meer »

Israël maakt zich op voor strijd tegen Hezbollah: “Als tegenstrever zijn ze vele malen sterker dan Hamas”

De Israëlische regering heeft officieel het licht op groen gezet voor een oorlog tegen Hezbollah. Premier Netanyahu zegt dat die groepering verslagen moet worden om de dorpen aan de grens met Libanon weer bewoonbaar te maken. Maar dat wordt nog moeilijker dan de al even uitzichtloze strijd tegen Hamas. Waar komt Hezbollah vandaan? Waarvoor strijdt het eigenlijk? En hoe sterk

Lees meer »