KIJK. Nora Gharib laat haar zangtalent nog eens horen en zingt samen met de anderen juryleden in finale van ‘Starstruck’

Vrijdagavond zullen 12 artiesten de strijd aangaan voor de felbegeerde titel van winnaar of winnares van ‘Starstruck’. Alvorens de deelnemers hun laatste imitatie vertonen, betreden presentatrice Laura Tesoro en de juryleden het podium en zingen ze samen het nummer ‘I’m So Excited’ van The Pointer Sisters. Daarbij laat Nora Gharib dus ook nog eens haar zangtalent aan heel kijkend Vlaanderen horen. 

Meer krantenkoppen in België

Mogelijk staking op komst bij Belgische boekhouders

“Genoeg is genoeg”, stelt de Koninklijke Vereniging van Accountants en Belastingadviseurs van België (KVABB/CRECCB) in een persbericht. Aan Franstalige kant denkt vicevoorzitter Emmanuel Degrève al luidop na over “een opstand”. Voorzitter Ludo Van den Bossche zegt op woensdag zich daar eventueel bij aan te willen sluiten.

Lees meer »

Maxim Laverge na brons op WK gravel: “Niet dromen van meer”

Starten met een plek in de top vijftig als doel en eindigen op het podium. Het overkwam Maxim Laverge op het WK gravel tussen Halle en Leuven. De Molenspurter mocht spurten om goud en finishte in de leeftijdsgroep 19 tot 35 jaar als derde.
The post Maxim Laverge na brons op WK gravel: “Niet dromen van meer” appeared first

Lees meer »

Aftrap! Kan Oranje iets rapen in München?

In München mag Oranje zich meten met Duitsland in de Nations League. De Duitsers voeren hun groep (C) aan met 7 punten, Nederland volgt met 5 punten. Kan Oranje iets rapen? Volg het op deze pagina! Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

De must-reads van het weekend

01:01 Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen reizen we van Borgerhout, waar extreemlinks mee bestuurt, naar Turnhout, de centrumstad waarop het Vlaams Belang zijn zinnen heeft gezet.

Lees meer »

Net als Raven uit ‘De slimste mens’ is Emmanuelle intersekse: “Mijn toestemming voor operaties werd nooit gevraagd”

Woensdagavond maakten we in ‘De slimste mens’ kennis met Raven van Dorst, die zich out als ‘intersekse’. De Nederlander is niet alleen: in Vlaanderen worden elk jaar zo’n vijftien kinderen geboren met atypische geslachtskenmerken. Zo ook Emmanuelle (57), die jaren zocht naar een manier om de trauma’s een plaats te geven: “Ik ben goed zoals ik ben.”

Lees meer »

Antoine en Maria varen in een briljanten huwelijksbootje

Op donderdag 12 september zette het schepencollege Maria Laenen en Antoine Wille in de bloemetjes ter gelegenheid van hun briljanten bruiloft. In 1959 trouwden ze in Hemiksem aan de Schelde.
The post Antoine en Maria varen in een briljanten huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD GRAND PRIX. Mike De Decker heeft zin in finale tegen Humphries: “Niemand verwacht dat ik zal winnen”

Hoogdag voor het Belgische darts. Mike De Decker (28) speelt op de World Grand Prix de finale tegen wereldkampioen Luke Humphries (29). Hij kan de tweede Belg worden die een major-toernooi wint, na Dimitri Van den Bergh. Voltrekt De Decker het sprookje van Leicester? U ontdekt het in onderstaande liveblog, en uiteraard ook op VTM2 en VTM GO. De wedstrijd

Lees meer »

Ruth Vandenberghe triomfeert: “Kortrijk kiest voor ambitie en verdere vernieuwing”

“Dit overtreft mijn stoutste dromen.” Een uitzinnige Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk) sprak zonet in het tot de nok gevuld Hotel Damier haar militanten toe. Met een monsterscore van 37,5% staat niks haar nog in de weg om als eerste vrouw ooit titelvoerend burgemeester van Kortrijk te worden.
The post Ruth Vandenberghe triomfeert: “Kortrijk kiest voor ambitie en

Lees meer »

Zo volg je de verkiezingen bij Gazet van Antwerpen: hier vind je live updates, analyses en resultaten uit jouw gemeente

Het is zover: vandaag beslis jij mee wie de komende zes jaar de plak zwaait in jouw gemeente. Wil je niets missen van deze verkiezingsdag? Dan zit je uiteraard goed bij Gazet van Antwerpen. Onze journalisten halen alles uit de kast en brengen live updates, analyses en resultaten uit alle Antwerpse steden, gemeenten en districten in de GVA-app en op

Lees meer »

Ook witte pijlen op dubbelrichtingsfietspaden: rode stroken moeten fietsoversteken zichtbaarder maken in Bredene

De voorbije weken werden heel wat fietspaden op de plek waar ze over kruispunten lopen extra zichtbaar gemaakt. “De fietspaden werden voorzien van een opvallende rode thermoplastische verf”, legt schepen van Openbare Werken Steven Buyse (Vooruit) uit.
The post Ook witte pijlen op dubbelrichtingsfietspaden: rode stroken moeten fietsoversteken zichtbaarder maken in Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo stemde Waregem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Waregem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Waregem.
The post Zo stemde Waregem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »