Julie Vermeire opent pop-up kledinglijn Soulshine in Ring Kortrijk en krijgt steun van papa Jacques

Woensdagnamiddag 17 januari stond ondanks de sneeuw een lange rij aan te schuiven op het gelijkvloers van Ring Kortrijk voor een meet-and-greet met Julie en Jacques Vermeire. Samen met haar partner Laurins Dursin lanceerde ze haar eerste fysieke pop-up voor haar kledinglijn Soulshine. “Om de goede vibes van de collectie mee te geven organiseren we ook dansdemonstraties.”

Jacques Vermeire zakte woensdag speciaal naar Kortrijk af voor de opening van Soulshine. “Uiteraard steun ik graag mijn dochter bij haar ondernemingen. Zelf kocht ik al twee joggings en een pet, en er staan nog zaken op mijn verlanglijstje.” Als het blijft goed gaan voor de kledinglijn van Julie wil de jonge ondernemer nog meer collecties naar buiten brengen. “We vinden kwaliteit belangrijk dus alle kledingstukken zijn gemaakt van organisch katoen. Je kon die al online bestellen, maar veel mensen verkiezen fysiek shoppen om de stof aan te voelen en te passen. Het is voorlopig nog te vroeg om te starten met een echte winkel, maar ik ben blij dat ik deze pop-up al kon organiseren met mijn vriend Laurins, en met de steun van mijn papa.”

“We vinden kwaliteit belangrijk dus alle kledingstukken zijn gemaakt van organisch katoen”

De collectie van Soulshine – bestaande uit T-shirts, sweatpants, hoodies, sjaals, sokken en petten – draait rond comfortabel casual chic en draagt de slogan ‘you look great today’. Tijdens de pop-up geniet je van 10 procent korting op de stuks. “Ik sta voor body positivity. De kledij is oversized en kan je stylen zoals je zelf wil. Mensen moeten zich er comfortabel en goed in voelen. Loungewear waarmee je kan naar buiten komen, sporten, boodschappen doen of zoals ik, dansen. Daarom hebben we ook de Kortrijkse dansschool Dursin uitgenodigd. Ik volg actuele dans bij Marianne, de mama van Laurins.”

“De kledij is oversized en kan je stylen zoals je zelf wil. Mensen moeten zich er comfortabel en goed in voelen”

Soulshine is telkens van 10 tot 19 uur open, nog tot en met 20 januari. Op zaterdag staat om 14 uur een meet-and-greet met Julie gepland, gevolgd door een dansdemonstratie van Dansschool Dursin. Om 15 uur volgt een TikTok-workshop en om 15.30 en 16.30 uur opnieuw een dansdemonstratie.

The post Julie Vermeire opent pop-up kledinglijn Soulshine in Ring Kortrijk en krijgt steun van papa Jacques is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs

Op zaterdag 6 juli vindt in het lokaal dienstencentrum Patria de derde editie van de verzamelbeurs plaats. Het evenement is een organisatie van biljartclub De Patriavrienden.
The post Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen kondigt einde samenwerking aan met Vooruit in Hasselt: “Want de socialisten werken achter onze rug aan voorakkoord met N-VA” 

Groen Hasselt wil in oktober met een eigen lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt de partij net zelf bekend. Daarmee komt er een einde aan ruim 24 jaar samenwerking tussen de groenen en de socialisten in Hasselt. Volgens Groen zelf heeft Vooruit eerder gemaakte afspraken rond een kartel voor de verkiezingen in oktober "eenzijdig opgezegd". “Maar we staan sterker

Lees meer »

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

Le Pen beschuldigt Macron van “administratieve staatsgreep”: “Hij wil de stem van de kiezers tegenwerken”

De rivaliteit tussen Marine Le Pen (55) van de extreemrechtse partij Rassemblement National (RN) en de Franse president Emmanuel Macron (46) blijft toenemen. In een interview beschuldigde Le Pen de president er eerder vandaag van “een administratieve staatsgreep” voor te bereiden. Volgens de politica wil Macron zo het extreemrechtse beleid verhinderen.

Lees meer »

Twee comebacks, een ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Vertegenwoordiger in doodskisten voor derde keer terecht voor rijden onder invloed van drugs: “Pas op dat je er zelf niet binnenkort in ligt”

“Pas op dat je er zelf niet binnenkort in ligt.” De Kortrijkse politierechter reageerde gevat toen hij hoorde dat een 33-jarige automobilist doodskisten verkocht. Hij stond al voor de derde keer terecht omdat hij met drugs in het bloed achter het stuur zat.
The post Vertegenwoordiger in doodskisten voor derde keer terecht voor rijden onder invloed van drugs: “Pas

Lees meer »

Werd Marc Olbrechts in verzwaarde kist gedumpt in zee? Spaanse speurders leggen vader en zoon vermoedelijk eerstdaags op de rooster

Ons land zet de vader en zoon die opgepakt zijn in het onderzoek naar de vermoorde en vermiste Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) binnen een tiental dagen wellicht op een vliegtuig richting Tenerife. Opvallend: de Guardia Civil vermoedt dat Marc in een verzwaarde kist op de bodem van de zee ligt en hoopt de man nog te vinden.

Lees meer »