Acid op proces gesteund door (spijbelende) fans: “Het is me de strafstudie waard”

YouTuber Acid moet donderdag voor de rechter verschijnen, in de zaak rond het verspreiden van persoonlijke informatie van enkele leden van studentenclub Reuzegom. Voor aanvang van de procesdag werd de jongeman in de rechtbank van Brugge ontvangen door enkele tientallen fans.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het is heftig. Maar ik koop er rust mee in mijn hoofd”: Candice uit ‘Blind getrouwd’ laat haar eicellen invriezen

Candice Martens (35) — je weet nog wel, de gloedvolle krullenbol uit ‘Blind getrouwd’ jaargang 2020 — heeft een toekomstplan, zo onthulde ze op haar Instagram. Ze laat haar eicellen invriezen. Haar blinde huwelijk met Marijn liep na twee jaar spaak, daten bracht voorlopig geen nieuwe potentiële vader van haar toekomstige kinderen in stelling, dus onderneemt ze zelf maar actie.

Lees meer »

“Negen bezoekers liepen na eerste scène al weg”: nieuwe horrorfilm zo schokkend dat kijkers braken en paniekaanvallen krijgen

De afgelopen jaren hebben de twee ‘Terrifier’-films zich bewezen als de meest bloederige films in de bioscoop. ‘Terrifier 2′ zorgde in 2022 zelfs voor zoveel schrik dat bioscoopbezoekers flauwvielen of ziek naar buiten renden. Het leek een onmogelijke opgave voor ‘Terrifier 3′ om dat te overtreffen, maar de makers bewijzen het tegendeel. “Al in de eerste tien minuten gingen negen

Lees meer »

Wout Meese is de talentrijke tweede doelman van Royal Knokke FC (1e nationale): “Geduld, maar soms kriebelt het”

Een enorme massa was komen opdagen voor het duel tussen middenmoter Knokke en medeleider Hasselt. De puntendeling is een opsteker van formaat voor lokale coach Jannes Tant, die opnieuw kon rekenen op de herstelde kapitein Ruben Vanraefelghem maar nog steeds de gekwetste Lucas Prudhomme mist. Nieuwkomer Stan Braem mocht debuteren in de spits.
The post Wout Meese is de

Lees meer »

Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel in de koudste maanden van het jaar”

Het Witte Paard in Blankenberge bevestigt opnieuw zijn status als het leidende variététheater in Vlaanderen. Meer dan 33.000 bezoekers kwamen kijken naar de twee zomershows ‘Hot Summer Night’ en ‘Jonger dan je denkt’. Zo bevestigt Het Witte Paard zijn groei jaar na jaar.
The post Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar ‘Winter Wonderland’: “Hartverwarmend spektakel

Lees meer »

Legislatuur met liefst 20 wissels in Oostende

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 41 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Oostende, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Legislatuur met liefst 20 wissels

Lees meer »

Geen grote verschuivingen in Beernemse gemeenteraad

Beernem Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 25 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Beernem, zetelen er vandaag nog 22 in de gemeenteraad.
The post Geen grote verschuivingen in

Lees meer »