Waarom de tradwife of stay-at-home girlfriend niet enkel Tom Coninx weet te bekoren

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd”

Zo’n 143 dagen lang zette Dimitri Carpentier een straat van Hooglede in de kijker. Nu bundelt Carpentier die 143 straatgedichten in het boek ‘Ik ben in alle straten’.
The post Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Reuzengrote vol-au-vent en Bart De Wever als special guest: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde en ondernemer, Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid enkele details: “We hebben een hele grote vol-au-vent-koek laten maken in plaats van een bruidstaart, en Bart De Wever liet ons op

Lees meer »

En toen viel president Biden helemaal stil tijdens debat met Trump

De Amerikaanse president Joe Biden was woensdag niet aan zijn proefstuk toe tijdens het presidentiële debat met Donald Trump. De president kwam verward over en kon meermaals niet uit zijn woorden komen. Zo viel hij tijdens zijn verwijt aan Trump over de gezondheidszorg even stil, waarna hij vervolgens deze uitspraak deed: “We hebben Medicare eindelijk geklopt.” Trump zag daardoor zijn

Lees meer »

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

Wim Vandoorne (RC Bissegem): “Allicht mijn laatste seizoen”

RC Bissegem, vorig seizoen met steile ambities gestart, moest uiteindelijk met minder genoegen nemen. Pas nadat Pascal De Vreese het sportieve roer in handen nam, geraakte Racing op kruissnelheid en kwam nog dicht bij een eindrondeticket. Voor komend seizoen houdt voorzitter Marc Cheyns het deze keer voorzichtig: “Een top vijf plaats moet kunnen.”
The post Wim Vandoorne (RC Bissegem):

Lees meer »

Nieuwe wandelpaden in de duinen, recreatief buurtpark en meer parking: Wenduine weer een stukje attractiever

Na anderhalf jaar werken is het gebied tussen de Koninklijke Baan, de Leopold II-laan en de Rotonde helemaal heringericht. Het duingebied werd opgewaardeerd, de parking heraangelegd en ook het buurtparkje kreeg een grondige opknapbeurt. Alle werken zijn nu afgerond.
The post Nieuwe wandelpaden in de duinen, recreatief buurtpark en meer parking: Wenduine weer een stukje attractiever appeared first on

Lees meer »

Natalia viert na korte pauze 20 jaar op podium: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas overleden F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende

Als gevolg van een groot waterlek is er vanmorgen een zinkgat ontstaan in de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van huisnummer 749. Farys is op de hoogte en startte intussen met dringende herstellingswerken. De situatie wordt op de voet opgevolgd.
The post Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mauro (13) uit Deerlijk mag zich nu ook opmaken voor een rol in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’: “Ik zie het helemaal zitten”

Enkele weken nadat hij te horen kreeg dat hij de rol van Janneman Darling, de oudste broer van Wendy, mag vertolken in de musical ‘Peter Pan’ van Deep Bridge, mag Mauro Degroote (13) uit Deerlijk zich nu ook opmaken om aan te treden in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’ van REP Entertainment in Nederland.
The post Mauro

Lees meer »

Paradise City klokt af op 43.000 bezoekers

De negende editie van het elektrofestival Paradise City heeft 43.000 bezoekers aangetrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Op zaterdag waren er een aantal stevige regenbuien, maar die zaten de positieve energie waar het festival voor bekendstaat, niet in de weg.

Lees meer »