Politiezone Grensleie vat dief van elektrische mountainbike bij de kraag in Wevelgem

Een attente interventieploeg van de politiezone Grensleie heeft de diefstal van een elektrische mountainbike ter waarde van 4.000 euro opgelost.

De dader is zondag in de vooravond in de Lauwestraat in Wevelgem opgemerkt. De patrouille vond de man verdacht, onder meer omdat hij zich opvallend gedroeg met een fiets in de hand. Dankzij de alertheid en doortastendheid van de politie werd later vastgesteld dat het om een gestolen elektrische mountainbike ging.

Fietsregistratie

Tijdens zijn verhoor in het politiebureau bekende de man de diefstal. Omdat de dure mountainbike voorzien was van een fietsregistratie kon de eigenaar worden gecontacteerd. De politie benadrukt dat fietsregistratie een effectief middel is om gestolen fietsen te traceren en terug te bezorgen aan de eigenaars.

De politiezone Grensleie blijft zich inzetten voor een veilige leefomgeving en roept de gemeenschap op om samen te werken in de strijd tegen criminaliteit. “Wij moedigen iedereen aan om verdachte situaties onmiddellijk te melden, zodat wij gezamenlijk kunnen bijdragen aan een veiligere samenleving”, aldus de lokale politie.

The post Politiezone Grensleie vat dief van elektrische mountainbike bij de kraag in Wevelgem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste editie van Waffle Ride in Beernem

Gravelliefhebbers zakken op zaterdag 6 juli af naar Beernem voor de eerste editie van de Waffle Ride. Naar analogie van een aantal Amerikaanse gravelritten, organiseert Cycling Team Toeristiek aan O. C. De Kleine Beer een gelijkaardig evenement.
The post Eerste editie van Waffle Ride in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ken je mij niet meer?”: Hartverwarmende reünie tussen taxichauffeur en oude jeugdvriend gaat de wereld rond

Uber-chauffeur Danny uit de Amerikaanse staat Texas brengt dagelijks tientallen klanten van de ene naar de andere locatie. Maar in januari werd hij aangenaam verrast door één van hen. Hij voerde een beleefde conversatie met zijn klant John, toen hij plots werd onderbroken. “Man, ik ken jou”, zei de man. “Ken je mij niet meer?” Danny beleefde vervolgens een heuglijk

Lees meer »

KIJK. Geïrriteerde De Bruyne struikelt over ‘stupid question’, en steunt nadien Tedesco: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

Hooggerechtshof geeft Donald Trump deels gelijk over presidentiële immuniteit

Donald Trump kan slechts deels aanspraak maken op presidentiële immuniteit. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof maandag bekendgemaakt. En dat oordeel kan een impact hebben op zijn vervolging voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Het Hof stuurt de zaak terug naar de lagere rechtbank die moet uitmaken welke zaken wel en welke niet berecht mogen worden.

Lees meer »

Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met gratis slotshow

Hoefgetrappel op zaterdag 29 juni in Torhout, want dan heeft de 46ste Paardenmarkt plaats. De handel start al om 7 uur ’s morgens, maar ook wie later uit de veren is, kan volop van het evenement genieten. De gratis slotshow achter het oud-stadhuis op de Markt duurt tot even na 18.30 uur.
The post Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met

Lees meer »

Sprookjesmusical Sneeuwwitje betovert publiek tijdens première in Plopsaland De Panne

Zondag werd het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne omgetoverd tot een magisch sprookjesbos voor de langverwachte première van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De zaal was gevuld met een enthousiast publiek dat genoot van deze nieuwe betoverende klassieker. Sneeuwwitje is gedurende heel de zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.
The post Sprookjesmusical

Lees meer »