Microsoft maakt AI-tool Copilot beschikbaar voor consumenten en kleine bedrijven

10:10 Copilot, de AI-assistent die een betalende optie is bij de kantoorsoftware Microsoft Office, komt er nu ook voor consumenten en kleine bedrijven. 

Meer krantenkoppen in België

Kuurne ligt aan de voeten van Burg+ en Francis Benoit met absolute meerderheid: “Ben ervan aangedaan”

Ook in Kuurne is er een absolute meerderheid. Huidig burgemeester Francis Benoit (Burg+) mag nog eens zes jaar de burgemeesterssjerp dragen en droeg een emotionele speech voor op het verkiezingscafé van de partij in het zaaltje van de Indoor tennis Leiemeers. De partij haalt 14 van de 23 zetels binnen en lanceert bovendien enkele nieuwe kandidaten. “We waren positief gestemd,

Lees meer »

Antwerps-Libanese chef Ghina Bazzi kijkt met pijn in hart naar oorlog in geboorteland: “Ik kan niet gelukkig zijn zonder me schuldig te voelen”

Al vele tientallen jaren is Libanon het kruitvat van het Midden-Oosten. Smeulende conflicten komen er om de zo veel tijd tot ontploffing. “Libanezen zijn hierdoor een weerbaar volk. Ondanks alles blijven we hoop zien”, vertelt de Antwerps-Libanese chef Ghina Bazzi. Maar dit keer heeft ze het moeilijk om moed te houden, nu de Israëlische grondtroepen begin deze maand haar land

Lees meer »

Tweede leerjaren De Vlam blijven een nachtje op school kamperen

Voor de 23ste keer op rij bleven de leerlingen van de tweede leerjaren van de Vrije School De Vlam een nachtje op school slapen in verschillende tentjes. “Het doel is nog steeds om de leerlingen op een andere manier te leren kennen”, zeggen meester Karel Deweerdt en juf Caroline Vandeputte die er voor het eerst
The post Tweede leerjaren

Lees meer »

Met speciaal vliegtuig bezorgde reuzenpanda’s zijn lichtpuntje in troebele relatie tussen China en Amerika

Op een vliegveld nabij Washington D.C. is dinsdag een bijzonder vliegtuig geland. Aan boord van de tot ‘Panda Express’ omgedoopte kist bevonden zich twee Chinese panda’s, bestemd voor een dierentuin in de Amerikaanse hoofdstad. De overdracht is bedoeld als diplomatiek gebaar van China richting Amerika en moet de relatie tussen beide landen verbeteren.

Lees meer »

Veertien jaar cel voor Amerikaanse soldaat die IS wilde helpen

Een Amerikaanse soldaat die terreurgroep Islamitische Staat in 2020 wilde helpen om Amerikaanse militairen in het Midden-Oosten aan te vallen, is vrijdag veroordeeld tot veertien jaar cel gevolgd door tien jaar gerechtelijk toezicht. De nu 24-jarige had in juni 2023 al schuldig gepleit aan terrorisme-gerelateerde aanklachten.

Lees meer »

Tentenbouwer Above & Beyond trekt naar Moeskroen

Tentenbouwer Above & Beyond, voorheen bekend als Partyspace in de Potteriestraat in Beselare, investeert in een nieuw ultramodern hoofdkantoor in Moeskroen. Het volledig in beton gemaakte gebouw maakt indruk met zijn 20 meter hoogte en verschillende verdiepingen die zorgen voor een 11.200 vierkante meter vloeroppervlakte. De opening is begin volgend jaar voorzien.
The post Tentenbouwer Above & Beyond trekt

Lees meer »

Hetzelfde doktersattest zou voor vier verschillende volmachten gebruikt zijn: kan dit D’haese­leer nog de Ninoofse sjerp kosten?

Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt of de gemeenteraadsverkiezing in Ninove wel wettelijk is verlopen. Dé grote vraag: is er geronseld om volmachten te bekomen? Het was de voorzitter van een stembureau die de kat de bel aanbond. Volgens de krant ‘De Morgen’ zag hij dat hetzelfde doktersattest voor vier verschillende volmachten gebruikt werd. Kan dit de verkiezingsuitslag nog omgooien?

Lees meer »

Mogelijk staking op komst bij Belgische boekhouders

“Genoeg is genoeg”, stelt de Koninklijke Vereniging van Accountants en Belastingadviseurs van België (KVABB/CRECCB) in een persbericht. Aan Franstalige kant denkt vicevoorzitter Emmanuel Degrève al luidop na over “een opstand”. Voorzitter Ludo Van den Bossche zegt op woensdag zich daar eventueel bij aan te willen sluiten.

Lees meer »

Ook witte pijlen op dubbelrichtingsfietspaden: rode stroken moeten fietsoversteken zichtbaarder maken in Bredene

De voorbije weken werden heel wat fietspaden op de plek waar ze over kruispunten lopen extra zichtbaar gemaakt. “De fietspaden werden voorzien van een opvallende rode thermoplastische verf”, legt schepen van Openbare Werken Steven Buyse (Vooruit) uit.
The post Ook witte pijlen op dubbelrichtingsfietspaden: rode stroken moeten fietsoversteken zichtbaarder maken in Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »