KIJK. Actrice Sydney Sweeney verrast fans in cinema bij vertoning ‘Anyone But You’

Tijdens een van de vertoningen van ‘Anyone But You’ staat Sydney Sweeney (26) plots voor een volle zaal met fans. De actrice en hoofdrolspeelster in de film is momenteel in Australië voor opnames van de nieuwe thiller ‘Eden’, maar maakte even een pitstop in de cinemazaal. De film is ondertussen een ware hit op TikTok, waarbij vooral het liedje ‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield zorgt voor video’s van dansende cinemabezoekers. 

Meer krantenkoppen in België

“Ik voel mijn vingers niet meer”: speurders vinden briefje van Amerikaanse twintiger die maand geleden vermist raakte op bergtop

De vader van een Amerikaanse twintiger die vorige maand vermist is geraakt tijdens een bergtocht in het nationaal park Yellowstone, heeft een briefje gedeeld dat zijn zoon op een bergtop heeft achtergelaten. Daarin beschrijft de 22-jarige Austin King hoe moeilijk de tocht naar de top verliep. “Ik heb regen, ijzel, hagel en de felste wind die ik ooit heb gevoeld

Lees meer »

Dodelijk ongeval in station Brussel-Centraal: ernstige verstoringen

In het station Brussel-Centraal is vrijdagavond een man overleden. De federale politie heeft bevestigd dat de eerste vaststellingen wijzen op een tragisch ongeval. In het station heerste grote chaos tijdens de avondspits. Om 20.35 uur werden alle sporen opnieuw vrijgegeven, maar het treinverkeer blijft vermoedelijk de hele avond verstoord tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord.

Lees meer »

“Kevin en ik zeggen waar het op staat. Kan je daar niet tegen, hoor je er niet bij”: Lukaku over de generatiewissel bij de Duivels

“Op het moment dat Tedesco bondscoach werd en me opzocht in Milaan, wilde ik echt zeggen dat ik zou stoppen.” Romelu Lukaku (31) heeft voor het eerst in een jaar nog eens uitgebreid gesproken. In een podcast met Friends of Sports en Koolcast had de topschutter van de Rode Duivels het onder meer over de huidige situatie bij de nationale

Lees meer »

“CD&V zes schepenen, wij vier”: Pablo Annys (Vooruit) spreekt morgenavond met Dirk De fauw over coalitie in Brugge

Pablo Annys, lijsttrekker van Vooruit in Brugge, reageerde in de Van Ackerzaal bij ABVV in de Zilverstrtaat in Brugge zeer tevreden op de uitslag: “Er zijn twee winnaars in Brugge: een kleine en een grote.”
The post “CD&V zes schepenen, wij vier”: Pablo Annys (Vooruit) spreekt morgenavond met Dirk De fauw over coalitie in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Volgens mij zal Wout een tiental veldritten afwerken”: Michel Wuyts laat Van der Poel links liggen in de Gouden Cross en trekt de kaart Van Aert

Het nieuwe veldritseizoen loert om de hoek. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen. Michel Wuyts geeft alvast het goede voorbeeld. Wereldkampioen Mathieu van der Poel is de grote afwezige. “Ik denk dat Mathieu enkel in Benidorm en in Hoogerheide aan de start zal verschijnen om zich klaar te stomen voor het WK.”

Lees meer »

Tripleconcert Jongelingskringin cultuurcentrum de Brouckere

Op zaterdag 26 oktober om 19.30 uur in het cultuurcentrum de Brouckere organiseert vzw De Jongelingskring het jaarlijkse Tripleconcert met de drie orkesten die de harmonie telt: de Houtlandse Benjamins, het Houtlands Jeugdensemble en het Houtlands Harmonieorkest. Elk van de orkesten speelt een gedeelte apart en aan het eind van de avond volgt er een gezamenlijk slotnummer.
The post

Lees meer »

Eeuwelinge Gabriëlle Gheysens (101) overleden in Maria’s Rustoord in Dadizele

In Maria’s Rustoord in Dadizele is eeuwelinge Gabriëlle Gheysens (10) overleden. Ze is geboren in Wevelgem en liep school in Moeskroen. Gabriëlle trouwde met Maurice Watteyne, in Dadizele hadden ze een handel in bouwstoffen, kolen en transport. Ze combineerde het huishouden samen met de zorg van haar drie kinderen en de boekhouding van de firma.
The post Eeuwelinge Gabriëlle

Lees meer »

VERKIEZINGEN 2024. Dit staat er op het spel in Lummen

Vandaag, op zondag 13 oktober, mogen we opnieuw gaan stemmen voor de gemeente- en provincieraden. Dankzij de analyse van onze journalisten en de onderstaande kaarten ontdek je hoe er in Lummen gestemd is voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen.

Lees meer »