Julie Vermeire stelt kledinglijn Soulshine voor met eerste pop-up in Ring Kortrijk

Soulshine, de eigen kledinglijn van Julie Vermeire (25), opent van 17 januari tot en met 20 januari een fysieke pop-upwinkel in shoppingcenter Ring Kortrijk. Ook papa Jacques Vermeire zal woensdag aanwezig zijn voor een meet-and-greet. Als kers op de taart profiteer je van 10 procent korting op de collectie.

De eerste Soulshine pop-up van Julie Vermeire is een feit. Van woensdag tot en met zaterdag kan je in Ring Kortrijk terecht voor haar comfortabele loungewear, ontworpen door Julie en haar team bij Zavala. Op woensdag en zaterdag staan exclusieve meet-and-greets, indrukwekkende dansoptredens en boeiende TikTok-workshops gepland. Om 14 uur ontmoet je Julie en Jacques (Jacques enkel woensdag), gevolgd door een dansdemonstratie van Dansschool Dursin. Om 15 uur staat een TikTok-workshop met Julie gepland en om 15.30 en 16.30 uur volgt opnieuw een dansdemonstratie.

“Ik ben altijd aangetrokken tot kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook moeiteloos past bij allerlei gelegenheden” – Julie Vermeire

Julie woont samen met haar partner Laurens Dursin (29) in Kortrijk. Op 18 december lanceerde Julie Soulshine, een collectie geschikt voor loungen, sporten en dagelijks gebruik. “Soulshine is niet zomaar een kledingmerk voor mij. Het is eigenlijk een soort weerspiegeling van mijn levensreis en overtuigingen. Ik ben altijd aangetrokken tot kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook moeiteloos past bij allerlei gelegenheden. Het idee is dat je je mooi en zelfverzekerd voelt, waar je ook bent”, aldus Julie.

Soulshine wil milieubewustzijn en ambachtelijk vakmanschap belichamen. “Wij geven prioriteit aan duurzaamheid. Onze toewijding aan het gebruik van biologisch katoen zorgt niet alleen voor een zacht en vriendelijk gevoel op je huid, maar weerspiegelt ook onze inzet voor het verminderen van milieueffecten. Wij maken ethische en duurzame mode. Onze Europese productie, gevestigd in Portugal, getuigt van onze toewijding aan transparantie, kwaliteit en het behoud van traditioneel vakmanschap”, staat te lezen op de website.

Soulshine bevindt zich op het gelijkvloers in Ring Kortrijk. De tijdelijke winkel is telkens van 10 tot 19 uur open.

The post Julie Vermeire stelt kledinglijn Soulshine voor met eerste pop-up in Ring Kortrijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tweelingzussen Denise en Annie trouwden 50 jaar geleden op dezelfde dag: “Verkeerde zus kreeg ring bij huwelijksaanzoek”

Vijftig jaar geleden zijn de tweelingzussen Denise en Annie Van Bommel op dezelfde dag getrouwd, nu vieren ze ook samen hun gouden bruiloft. Op hun 70ste lijken de zussen nog steeds als twee druppels water op elkaar. Of hun mannen zich nooit vergist hebben? “Éen keer heb ik een cruciale fout gemaakt”, geeft één van hen ietwat gegeneerd toe.

Lees meer »

Sterkte aan de nieuwe premier van Nederland

“Dat de Nederlandse oppositie premier Dick Schoof zou proberen pakken op zijn afgemeten ambtelijke stijl en onervarenheid als debater, was te verwachten”, schrijft politiek journalist Astrid Roelandt. “Maar als de meerderheid hem hetzelfde verwijt, dan moet ze toch vooral in eigen boezem kijken. Als je een ‘felle bek’ wil, zet er dan een doorwinterde politicus en geen ambtenaar.”

Lees meer »

KIJK. Philipsen baalt na nieuwe tweede plaats, ook De Lie vloekt: “Had de benen om te winnen”

Andermaal nét niet voor Jasper Philipsen in de Tour. De sprinter van Alpecin-Deceuninck moest op de lastige aankomst van de achtste etappe z’n meerdere erkennen in Biniam Girmay, die andermaal een tik uitdeelde in de strijd om groen. “Maar er komen in principe nog vier of vijf kansen”, probeerde Philipsen positief te blijven. Ook die andere Belgische sprinter, Arnaud De

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Maignan houdt Fernandes én Vitinha van de openingsgoal met twee geweldige saves, ook Kolo Muani kan niet scoren

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit is hoe ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen hun slachtoffers verleidden: “Nu is het moment om te kopen!”

“Hoe kon ik daar toch intrappen?” Dat vragen talloze slachtoffers zich af nadat ze investeerden in frauduleuze bedrijfjes en bedenkelijke cryptomunten van ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen. Van ‘Nanocoin’ tot ‘Crypto888’, het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt nu alle gevallen. Wij konden honderden berichten, gesprekken en presentaties inkijken en zagen hoe Stijn V. en co te werk gingen: van de

Lees meer »