Ruim boven het miljoen kijkers: Tom Waes toont met ‘Kamp Waes’ nog maar eens zijn waarde bij VRT1

Afgelopen zondag startte het nieuwe seizoen van ‘Kamp Waes’ bij VRT1 en dat was meteen een schot in de roos. De première haalde maar liefst 1.363.498 kijkers. Dat is het hoogste live cijfer sinds de finale van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 28 april vorig jaar. Daar keken destijds iets meer dan 1,4 miljoen mensen naar. 

Meer krantenkoppen in België

GAS-boete van € 400 voor Stille Wake Palestina in Kortrijk, organisatie protesteert aan rechtbank: “Disproportioneel!”

Het Platform Palestina Solidariteit, dat sinds eind vorig jaar in Kortrijk wekelijks een stille wake organiseert om aandacht te vragen voor het geweld in Palestina, werd door de Stad Kortrijk beboet met een GAS-boete van €400. De boete kwam er nadat de stad oordeelde dat de nodige administratieve procedures niet correct werden gevolgd voor de eerste twee wakes in november

Lees meer »

Simon Lagrange: “Fantastisch om drie keer op rij burgemeester van Zulte te mogen zijn”

Simon Lagrange blijft nog zes jaar burgemeester van Zulte. Zijn partij Open Zulte haalde niet meer de monsterscore van 2018 maar behoudt comfortabel de absolute meerderheid. “Het is fantastisch om drie keer op rij burgemeester te mogen zijn.”
The post Simon Lagrange: “Fantastisch om drie keer op rij burgemeester van Zulte te mogen zijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie fluiters in het gezin Haerinck bij KFC Doomkerke (3B): “Rood voor dochter Emilie in haar afscheidswedstrijd”

Bij het gezin van Hein Haerinck is voetbal al vele jaren het gespreksthema bij uitstek, en dan gaat het meestal ook over KFC Doomkerke. Niet abnormaal, want elk lid heeft wel een band met de voetbalvereniging.
The post Drie fluiters in het gezin Haerinck bij KFC Doomkerke (3B): “Rood voor dochter Emilie in haar afscheidswedstrijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WK RALLY. Neuville rukt op naar tweede plaats, grootste belager voorlopig pas vijfde

Het (eerste) moment van de waarheid voor Thierry Neuville (36). In de Rally van Centraal-Europa – de voorlaatste manche van het seizoen – kan onze landgenoot als eerste Belg ooit wereldkampioen rally worden. Er zijn héél veel scenario’s, maar Neuville ligt in polepositie. “Natuurlijk willen we die titel graag pakken, maar onze eerste focus is om consistent te blijven”, blijft

Lees meer »

Kris Declercq glundert na verkiezingsoverwinning: “Roeselarenaar heeft hele coalitie beloond voor beleid”

Kris Declercq toonde zich opgetogen met de verkiezingsresultaten in de Rodenbachstad. Zijn partij verliest dan wel een procent en een zetel, maar blijft wel met kop en schouders de grootste. Dat Vlaams Belang een flinke sprong zou nemen, had hij verwacht. Een bezorgdheid die hij meeneemt.
The post Kris Declercq glundert na verkiezingsoverwinning: “Roeselarenaar heeft hele coalitie beloond voor

Lees meer »

“Bij onze eerste ontmoeting stonden we al samen onder de douche”: Celine Van Ouytsel en Clara Cleymans wagen zich aan ‘Over de oceaan”

Zondag is het tijd voor het derde seizoen van ‘Over de oceaan’ bij Play4. Daarin zal een nieuwe groep BV’s onder begeleiding van een nieuwe kapitein de Atlantische Oceaan oversteken. Twee van die waaghalzen zijn Clara Cleymans (35) en Celine Van Ouytsel (28). “Bij onze eerste ontmoeting stonden we al samen onder de douche, daar heb ik mee liggen stoefen”,

Lees meer »