Orde van de Ezel verwelkomt Jorn Verledens en Kristof Decock als nieuwe leden in Kuurne

De Orde van de Ezel heeft twee nieuwe aspirant-leden binnen haar gelederen verwelkomd. Nadat Eddy Lafaut, Pol Bouckaert en Patriek Wylin de leeftijd van 70 jaar hadden bereikt en automatisch de status van member – emeritus verkregen, kregen drie nieuwe leden de gelegenheid om toe te treden. Op zondag 14 januari werden uiteindelijk twee van deze drie openstaande plaatsen ingevuld.

Na Alexander Gaillez in 2020 en Bert Verhaeghe in 2022 heeft de Orde opnieuw gekozen voor twee relatief jonge inwoners van Kuurne. De eerste nieuwe aspirant-member is Jorn Verledens, tevens de jongste van de twee. Jorn, geboren in 1986, woont samen met Kelly Despriet in de Ruitersweg. Het stel heeft twee kinderen, Sanne en Tuur. Jorn heeft zijn ervaring opgedaan bij Deloitte, is nu zaakvoerder van ‘Delbeke & Verledens Accountancy’, en staat bekend als een zeer sociaal ingestelde en hardwerkende persoon. Hij is rechtlijnig in zijn ideeën, bedreven met cijfers en heeft al diverse initiatieven genomen in Kuurne, waaronder zijn rol als bestuurslid van Jeugdhuis ’t Molentje en zijn huidige positie als bestuurder van Unizo Kuurne.

Sente opnieuw vertegenwoordigd

De tweede nieuwkomer is Kristof Decock, die dit jaar 40 kaarsjes mag uitblazen en getrouwd is met Ine Desplinter. Hij woont in de Sint-Katriensteenweg. Samen hebben Ine en Kristof drie kinderen, Nette, Ceriel en Odet. Met het emeritaat van Eric Lemey krijgt Sente eindelijk opnieuw vertegenwoordiging binnen de Orde. Kristof is lokaal bekend vanwege zijn betrokkenheid bij de Plus 13-werking, volleybal bij Jong Kuurne en zijn betrokkenheid bij de KSA Leiezonen. Hij en Ine waren ook jarenlang kookouders bij KSA Ambroos en Chiro Kiekeboe Sente.

Kennis om aan toekomst te bouwen

Op professioneel gebied is Kristof programmadirecteur van het MBA-programma bij de Flanders Business School, waar hij tevens het vak ‘Future-oriented thinking’ doceert. Daarnaast is hij als doctoraatsonderzoeker verbonden aan KU Leuven (Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen). Met zijn ervaring als voormalig financieel directeur in een groot West-Vlaams bedrijf en als innovatiemanager bij Living Tomorrow heeft Kristof alle kennis in huis om samen met de Orde van de Ezel aan de toekomst te bouwen.”

The post Orde van de Ezel verwelkomt Jorn Verledens en Kristof Decock als nieuwe leden in Kuurne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Maak plaats Duitsland, de toekomst van de auto is ‘made in China’: “De Chinezen hebben een voorsprong van jaren opgebouwd”

Deutsche Gründlichkeit. Het was jarenlang het antwoord van automobilisten uit binnen- en buitenland die voor de aankoop van een nieuwe auto niet verder keken dan de lokale verdeler van Audi, BMW, Volkswagen of Mercedes. Dat gold ook voor China. Al zijn ze daar in eigen land geëvolueerd van grote afnemer naar overnemer van de markt. Een voorbode voor hier bij

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De school is nu een weekje gestart, maar hier en daar is het nog wat zoeken naar een evenwicht. Ook in kleuterschool De Wetstraat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goud voor Roger en Dolores

Roger Beheydt (70) en Dolores Beswick (71) zijn allebei geboren en getogen in Roeselare. Meer nog: ze waren ook buren, en het stond in de sterren geschreven dat Cupido zijn liefdespijlen op hen zou richten. Vijftig jaar geleden beloofden ze elkaar officieel voor altijd en eeuwig lief en leed te delen, een belofte die ze
The post Goud voor

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Al meer dan 50 doden door zware dubbele raketaanval op Poltava – Nieuwe reeks raketten en drones afgevuurd op Kiev en Lviv

Meer dan 50 mensen zijn dinsdag om het leven gekomen door een zware dubbele raketaanval op de Oekraïense stad Poltava. Er vielen ook meer dan 200 gewonden. Het gaat om één van de dodelijkste aanvallen sinds de Russische inval in Oekraïne in februari 2022. “Rusland zal hiervoor boeten”, zegt president Volodymyr Zelensky. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne

Lees meer »

Nieuwe open brief hekelt steun aan ontslagen nethoofd Lotte Vermeir: “Eerste brief is slag in ons gezicht”

De ontslagen van creatief directeur Ricus Jansegers en netmanager Lotte Vermeir blijven beroeren onder de Reyerstoren. Een open brief met de titel ‘Een zwarte dag voor de VRT’ wordt nu beantwoord met een nieuwe open brief die de teneur in de eerste hekelt. Achter de nieuwe brief zitten medewerkers die het toxisch leiderschap hebben aangekaart bij de afdeling Welzijn van

Lees meer »

Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo

Op vrijdag 13 en 20 september houdt de Roeselaarse Zwemvereniging twee gratis kennismakingstrainingen om de jeugdwerking een nieuwe boost te geven. De laatste jaren zag de club namelijk een dalend aantal inschrijvingen.
The post Gratis trainingen om kennis te maken met waterpolo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een transferbom die kan ontploffen: waarom Belgische clubs 321 miljoen aan transfers verdienden maar zelf weinig uitgeven

Het Belgisch voetbal cashte nooit meer dan deze zomer (321 miljoen), maar gaf nog geen derde ervan uit. Anderlecht verkocht deze zomer voor 18 miljoen aan spelers, maar spendeerde amper 3 miljoen. Vanwaar komt de spaarzaamheid van de clubs? Op de achtergrond speelt één rechtszaak die het inkomstenmodel van de Jupiler Pro League zwaar onder druk kan zetten.

Lees meer »

Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier van grenzeloos vertrouwen”

KFC Lichtervelde is een team dat KSV Jabbeke nooit mag onderschatten. Een gelijk opgaande partij werd met het kleinste verschil verloren. Nu maken de jongens van de gedreven coach Bart Van Hecke zich op voor de thuisderby tegen Dosko Sint-Kruis.
The post Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier

Lees meer »