LIVE. Volgt Messi zichzelf op op ‘The Best FIFA Football Awards’? En wordt Courtois gekroond tot beste keeper?

De Eventim Apollo in Londen is vanavond het decor voor de ‘The Best FIFA Football Awards’ – de tegenhanger van de Ballon d’Or. Lionel Messi, Kylian Mbappé en Erling Haaland zijn de genomineerden om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Thibaut Courtois maakt dan weer kans op de trofee van beste doelman. Volg het gala op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Natuurgebied De Pilse is recreatieve en toeristische hotspot

De Pilse is een natuurgebied in Zedelgem met een oppervlakte van 5 hectare en bevindt zich ten zuiden van de dorpskern, aan het einde van de Pilsestraat. Zopas hebben de gemeente en de provincie West-Vlaanderen deze mooie groene plek in de kijker gezet naar aanleiding van de inhuldiging van De Pilse als recreatieve en toeristische hotspot.
The post Natuurgebied

Lees meer »

“‘Het eiland’ was niet voor gevoelige zieltjes”: Dirk ‘Michel Drets’ Van Dijck blikt terug op ‘brutale sfeer’ op de set

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »

Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA

De Washington Mystics hebben zaterdag (lokale tijd) in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen WNBA een 88-77 nederlaag geleden tegen de Las Vegas Aces. Julie Vanloo was in het verliezende kamp in dertig speelminuten wel goed voor acht punten en evenveel assists.
The post Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Yves Ngabu verdedigt met bravoure zijn IBO-wereldtitel; tegenstander Martinez geeft er in zevende ronde de brui aan

Yves Ngabu (35) heeft met verve zjin IBO-wereldtitel bij de cruisergewichten verdedigd, uitdager Kevin Martinez (24) was in de zesde ronde tegen het canvas gegaan en besloot niet meer aan te treden in de zevende ronde. De juryleden kenden alle drie het maximum van de punten toe aan de Roeselarenaar, al was dat door de opgave van Martinez nog van

Lees meer »

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »

Start van de 80 watermolenfeesten met onthulling van kunstwerk ‘De Molenaar’

Het startschot is gegeven. Heule-Watermolen kan en zal drie dagen jubelen. Met de onthulling van het kunstwerk van beeldhouwer Philip Moerman, vergezeld door het gedicht ‘De Molenaar’ van de hand van de Heulse letterpoëet Joris Denoo (70) en in bijzijn van de Kortrijkse burgermeester Vincent Van Quickenborne (Team Burgemeester) zijn de 80ste watermolen officieel gestart. Tijdens deze feesten wordt ook

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSV Rumbeke is razend ambitieus met tien nieuwkomers: “Vanaf minuut één op kop staan”

KSV Rumbeke greep in de vorige campagne nipt naast een promotieticket naar derde amateurklasse na een sterke interprovinciale eindronde met slechts één verliesbeurt. Daardoor blijft Essevee bijzonder ambitieus. Dat bleek ook tijdens de spelersvoorstelling. Met de tien gerichte versterkingen mikt de ploeg van coach Fanny Schamp resoluut voor een plek bovenaan het klassement.
The post KSV Rumbeke is razend

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »